Halloween 2018: Eifelpark

Het Duitse Eifelpark zal in de Halloweenperiode twee dagen lang spookachtig entertainment aanbieden voor het hele gezin. Verschillende shows, activiteiten en een spookhuis zorgen voor het nodige griezelplezier.

 

Op 31 oktober en 1 november staat Eifelpark volledig in het teken van Halloween en is het park open tot 21u. Doorheen het park zijn er verschillende activiteiten te vinden voor klein en groot. Zo is er onder andere een wedstrijd waarbij je jaarkaarten, dagkaarten en souvenirs kan winnen en krijgen bezoeker die verkleed naar het park komen ook een kleine verrassing.

Daarnaast lopen er tot 16u ook steltenlopers in het park en komt Sascha Gutzeit voorlezen uit haar boek ‘Spinnenspuk’. Er zijn ook heel wat aangepaste shows waaronder een eng poppentheater een magische vuurshow. Kinderen kunnen zich ook laten schminken in hun favoriete figuren en kunnen de vreselijk grappige meneer Baldo tegen het lijf lopen.

Voor de durvers is ook nog het Geister-Labyrinth en het ballenbad van gruwel in het spookhuis. ’s Avond is er dan ook nog een spookachtige nachtwandeling door het donkere Eifelpark. Vanaf 19u15 vertrekt men bij het spookhuis om een mystieke en enge wandeling te maken waarbij een zaklamp geen overbodige luxe is.

Eifelpark is op 31 oktober en 1 november open van 10u tot 21u en tickets zijn online beschikbaar vanaf €12.

 

Bron: Eifelpark