Halloween 2017: Thorpe Park

Thorpe Park organiseert ook dit jaar de Fright Nights. Nieuw voor dit jaar zijn twee Horrormazes die in het teken staan van The Walking Dead. Er komt een outdoor en een indoor maze in dit thema. Behalve de twee Walking Dead mazes kunnen de bezoekers nog vier andere mazes ontdekken.

 

De Fright Nights vinden plaats van:

  • Vrijdag 29 september 2017 tot zondag 1 oktober 2017
  • Vrijdag 6 oktober2017 tot zondag 8 oktober
  • Vrijdag 13 oktober tot maandag 16 oktober
  • Vrijdag 20 oktober tot dinsdag 31 oktober

Op deze dagen is het park telkens geopend van 10 tot 10 uur

 

De Mazes:

 

Platform 15

Nieuw voor dit jaar is deze Platform 15 maze, die in de bossen van het park gelegen is. Dit is de grootste scare maze die het park ooit had, met een oppervlakte van 450 m2. De bezoekers vertrekken op een enkel ritje over een overwoekerde spoorweg. Je volgt de laatst gekende route van de Sleeper Express, een locomotief die verdween met de passagiers nog steeds aan boord.

 

The Big Top

Het Figaro Bros Circus komt terug tot leven om betreders te belagen. Begin je bezoek met de voorspelling van je toekomst door een oude waarzegger wiens tarotkaarten jouw lot zullen onthullen wanneer je dit vreemde circus betreedt. Wanneer je de spiegelhal betreedt hou dan je ogen goed open, maar let op… Misschien wordt je zelf ook bekeken! Probeer spoedig een uitweg te vinden maar let op, het ergste moet nog komen.

Wandel doorheen het circus, ooit een plek voor gelach, nu een vervloekt monument voor de wraak van Figaro Bros. Wordt onderdeel van hun verknipte spel en ontdek of je het lot kan ontlopen dat anderen die jou voor waren beleefden.

 

SAW Alive: The Maze

Kan jij raden wie een spel wil spelen? De verknipte mensen die ooit SAW The Ride bedachten, creëerden de meest extreme live action maze ter wereld. En nog enger dan in 2014!

De bezoekers komen oog in oog te staan met de sadistische Billy-pop en ondergaan zijn engste spellen…

 

Containment –betalende scare maze

Verder biedt Thorpe Park ook een extra scare maze aan met Containment, hiervoor dien je £10 te betalen. Bij deze attractie moet je een zogenaamde escape room overwinnen en dit tegen de tijd!

Overwin je angsten en ontsnap aan de nieuwste ervaring. Je zult in groepjes van tien personen opgesloten worden in deze maze, die vier kamers bevat. Men haalde de inspiratie bij de engste nachtmerries, je zal codes moeten kraken om het einde te bereiken… Dit alles om het tegengif te vinden tegen de infecties die verspreid worden!

 

The Walking Dead: Living Nightmare – nieuw 2017

Bij de indoor maze The Walking Dead: Living Nightmare zullen de bezoekers enge en iconische scenes ontdekken afkomstig uit de serie. In de maze zitten exclusieve scenes uit seizoen 7. De bezoekers sluiten zich aan bij andere overlevenden die de dood in de ogen staren en overgeleverd zijn aan de genade van Negan.

 

The Walking Dead: Sanctum – nieuw 2017

In The Walking Dead: Sanctum, zullen de bezoekers een outdoormaze beleven, die nergens mee te vergelijken valt. Ze stappen in de voetsporen van de overlevenden en moeten zich een weg zoeken tussen de Walkers, met het risico gevangen te worden.