Halloween 2017: Océade

Van 30 oktober tot en met 5 november 2017 zullen de glijbanen en de zwembaden zich laten overstromen door een golf van geschreeuw en rillende glimlachjes gevuld met liefde en … Hum excuseer schrik en angst. Een gigantisch bloedbad, geschminkte monstertjes die overal rondlopen enfin u moet het zien om het te geloven!

 

Van maandag 31 oktober tot en met zondag 6 november staat Océade weer in het teken van Halloween. Jullie kunnen er niet alleen genieten van het grootste aanbod van glijbanen in België, maar ook lekker griezelen! Elke dag om klokslag 15 uur wordt Océade omgetoverd tot een heus bloedbad. Geen echt natuurlijk, maar via een speciaal procedé kleurt het water van het park akelig bloedrood! Voor jouw gezondheid of zwemkledij hoef je niet te vrezen: de kleurstof is een natuurlijk product dat 100% veilig is en geen vlekken maakt. Na zo’n drie kwartier is deze nachtmerrie voorbij. Tot de volgende dag…

©Jürgen Doom

 

Ook de animatie is in het teken Halloween: tussen 14 en 16u toveren schminksters de jongsten met waterproof grime om in hun favoriete griezelfiguur.