Halloween 2017: Movie Park Germany

Een horrorsetting van topklasse. Gruwelijke monsters dwalen door de straten en spookhuizen van het park: in oktober is het opnieuw zover en opent Movie Park Germany haar deuren voor de 18e keer voor het grootste Halloweenevenement van Europa: het Halloween Horror Feest!

 

Meer dan 250.000 griezelvrienden uit heel Duitsland en de Benelux vinden elk jaar in oktober hun weg naar Movie Park in Noordrijn-Westfalen. Ook in 2017 staan je hier gruwelijke attracties en shows te wachten!

Het Halloween Horror Feest vindt dit jaar plaats op 7, 8, 13, 14, 15, 20, 21, 22, 26, 27, 28, 29, 30, 31 oktober en op 2 t/m 4 november 2017. De voorverkoop dagen zijn 21, 28, 31 oktober, zoals 4 november 2017.

 

De Horrormazes.

Hostel – Nieuw 2017 – 18+

Van het ‘Red Light District’ in Amsterdam, via het schijnbaar ongevaarlijke hostel ergens in Slowakije tot aan de martelkamers op een verlaten en verwaarloosd fabrieksterrein beleven de bezoekers 20 verschillende scènes in de chronologie van de bekende film.

 

The Slaughterhouse – powered by Meatfactory Inc. (Vanaf 16 jaar)

De grenzeloosheid van de consumptiemaatschappij en een zeldzame virusbesmetting bij alle dieren in de voedselketen zet een gewetenloos bedrijf aan tot een ongelofelijk idee: mensenvlees als handelswaar! De Meatfactory Incorporated heeft zich als nieuwe tak binnen de voedingsmiddelenindustrie gespecialiseerd in de verwerking en de verkoop van menselijke lichaamsdelen. Volg vandaag nog een rondleiding door de nieuwe productielocatie en bekijk ter plaatsen de vier productiestappen van deze bloederige business… Maar let op, de mateloze hebzucht naar luxe goederen drijft het management van Meatfactory Inc. tot steeds nieuwere en vreselijkere inkooptactieken.

Deathpital Reloaded (Vanaf 16 jaar)

Wat moet lijken op spierwitte ziekenhuisgangen, lijkt meer op een gangenstelsel uit een horrorfilm. Wat is er in dit ziekenhuis gebeurd? En word je hier genezen of betekent dit voor jou het einde?

Gelukkig, een arts! Hij zal je wel helpen. Maar wacht eens even… wat is dat? Draai je om en ren voor je leven! Naar buiten! In het Deathpital spoken ziektes die je in je ergste nachtmerries nog niet bent tegengekomen en elke behandeling lijkt onvermijdelijk de dood tot gevolg te hebben. Je enige hoop: vind de uitgang, voordat ze je te pakken krijgen.

 

Circus Of Freaks (vanaf 16 jaar)

Het circus is geopend! In het Circus of Freaks staat je een geheel nieuw evenementenprogramma te wachten. Maar let op: er wordt gezegd dat wie deze circustent binnengaat, er nooit meer uitkomt. Hoor je dat gelach? Snel, de voorstelling is begonnen! Je wilt toch niets missen van de clowns, de dansers en de acrobaten. Wacht eens even… Is dat werkelijk gelach? Of is het geschreeuw…

 

Insidious 2 (Horrorlabyrinth, vanaf 16 jaar)

Nadat de familie Lambert hun zoon uit zijn coma terug konden halen, waanden zij zich eindelijk veilig en geloven ze dat ze hun verdere leven ver van demonen en duistere machten kunnen leiden. Dit loopt echter helemaal mis wanneer een van de psychopathische demonen van Josh, de vader van het gezin, bezit van hem neemt. Begeef je op een zenuwslopende reis in een parallelle wereld vol angst en verschrikkingen en probeer het wrede geheim van deze familie te ontrafelen. Maar wees op je hoede, de door demonen bezeten Josh is op een bloeddorstige rooftocht en hij deinst voor niets terug…

 

The Walking Dead Breakout (horrorlabyrinth, vanaf 16 jaar met toeslag van 5 € in het park)

Stort je samen met een groep andere nietsvermoedende overlevenden dwars door een door zombies overgoten gebied op zoek naar een veilige plek. Maar pas op, want achter elke hoek staat een Walker verstopt met als enige doel de slachtoffers te doden. Echte acteurs, de nieuwste technologieën en locaties de je meevoeren naar de verschillende The Walking Dead seizoenen, zorgen in The Walking Dead Breakout voor een authentieke en intense live-ervaring.

 

Campout (Outdoor Horrorlabyrinth, vanaf 12 jaar)

Gezellige tijden in het bos, gemeenschappelijke uren bij een knapperend kampvuur met lekker stokbrood – dat roept herinneringen op aan de laatste grote campingbelevenis van iedere avonturier…

Toch is er van deze wildernisromantiek in ons kamp niet veel meer te bespeuren. Op sluwe wijze heeft de Soulcatcher de zielen van jonge kampdeelnemers in zijn macht gekregen en hij laat ze nu zielloos en naar hulp zoekend door het mistige woud zwerven. Kijk goed uit wanneer je dit bos betreedt, achter iedere boom kan hij ook jou opwachten om jouw ziel te bemachtigen. Ben jij klaar voor een campingavontuur van zo beangstigend dat je er nog enkele slapeloze nachten van krijgt?

 

Halloween attracties

 

Friday the 13th™ 4-D (4-D Film, vanaf 18 jaar)

Duik in een nieuwe dimensie van terreur in Friday the 13th™ 4-D waarin Jason Voorhees™, ’s werelds bekendste psychopaat, zich zijn weg door de wereld hakt. Ongelooflijke 4-D-techniek en indrukwekkende special effects maken het mogelijk de met zijn machete zwaaiende killer van alle kanten te benaderen en hem op zijn bloeddorstige veldtocht door Camp Crystal Lake te begeleiden. Beleef een nieuw niveau van angst met garantie op hartkloppingen in onze Roxy 4-D bioscoop.

 

Tower Of Terror

Langzaam ga je omhoog, steeds verder verwijdert van de grond. Totdat je niets mee kan zien onder je bungelende benen. Eindelijk ben je uit de buurt van de zombies, monsters en griezels.

 

Show

 

The Scarry Tale Terror

En ze leefden nog lang en gelukkig… Maar niet als de boze heks het voor het zeggen heeft, want die vermoord de sprookjesfiguren nog voor een happy end! De heks gruwt van de gelukzaligheid van de sprookjeswereld en gaat daarom op een bloeddorstige kruistocht om alle sprookjesfiguren op een beestachtige wijze te vermoorden. Pinokkio en Roodkapje gaan tijdens deze dans en zangshow de strijd aan met de boze heks, want als zij niet gestorven zijn, zijn de moorden nog niet voorbij.

Voorstellingen: 19.00, 20.00 en 21.00 uur

 

Halloween For Kids

Voor onze kleine gasten is er tijdens het Halloween Horror Feest in het NICKLAND een monstervrije zone ingericht. Hier zijn monsters niet toegestaan, zodat kinderen er volop kunnen genieten van een vrolijk Halloween programma met bijvoorbeeld kinderschminken en pompoensnijden. Het Halloween programma voor kinderen vindt dagelijks plaats vanaf 7 oktober t/m 4 november tussen 12 en 17 uur.