Halloween 2017: Hellendoorn

In de maand oktober heeft Opperheks Odelia het park omgetoverd in het thema Halloween. Dit jaar voor de 17e keer en sfeervoller dan ooit te voren! Het volledige park is aangekleed met vele pompoenen, bezems, vogelverschrikkers en meerdere heksen. De vriendelijke heksen wachten je op bij de poort van het park, maar pas op: ze zijn dikke vriendinnen met Opperheks Odelia.

 

Beleef met de familie een avontuurlijke dag uit met meer dan 30 attracties, het vernieuwde ondergrondse Griezel Hotel, dagelijkse theatershows en een Meet & Greet met Opperheks Odelia. Durf jij met haar op de foto? Met het Toverstafje van Odelia is het mogelijk dat de kinderen zelf de spanning bepalen en de griezels op afstand houden (werkt alleen niet in het ondergrondse Griezel Hotel). Odelia’s Toverstafje is verkrijgbaar op het park voor € 3,50.

Kinderen tot en met 11 jaar mogen geschminkt en verkleed naar het park toe komen.

Op de Heksendoornavonden 21 en 28 oktober is het park extra aangekleed met griezels en als slot een vuurwerkshow.

 

Wat valt er te beleven?

Meet & Greet Opperheks Odelia

Opperheks Odelia altijd al willen ontmoeten? Grijp dan nu je kans! Opperheks Odelia is tijdens Heksendoorn aanwezig bij de entreepoort tussen 10.00 en 11.30 uur, en wie weet wil ze wel samen met jou op de foto.

 

Vernieuwd! Het ondergrondse Griezel Hotel

Stap binnen en loop door smalle gangetjes en donkere ruimtes opzoek naar de uitgang. Pas op voor de griezels en bereid je voor op onverwachte situaties. Check jij in? Voor het ondergrondse Griezel Hotel vragen wij een toeslag van € 2,-. Bestel je tickets in de ticketshop!ketshop.

*Adviesleeftijd is vanaf 8 jaar en let op: het Toverstafje om griezels op afstand te houden, werkt hier niet!

 

Extra griezelen tijdens de Heksendoornavonden!

Op 21 en 28 oktober is het park geopend tot 20:00 uur. Als het langzaam donker begint te worden komen er vanaf 18:00 uur griezels in het park. De Heksendoornavonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow die begint om 20:15 uur. De attracties zijn tijdens de Heksendoornavonden tot 19:30 uur geopend.

*De Wildwaterval sluit eerder in verband met de opbouw van de vuurwerkshow.

*Bij slechte weersomstandigheden kan Avonturenpark Hellendoorn besluiten om de openingstijden aan te passen en de vuurwerkshow te annuleren.

 

Vrolijke Vogelverschrikkers 

De Vrolijke Vogelverschrikkers hebben Dreumesland overgenomen. Ze helpen uw kinderen met instappen in de attracties en zorgen voor een vrolijk avontuur. Dreumesland is een parkdeel speciaal voor kinderen tot 1.20 meter met 7 attracties en is tot 17.00 uur geopend. Daarnaast zijn de Vrolijke Vogelverschrikkers vanaf 16 oktober te vinden in het speciale maïsdoolhof waar leuke prijsjes zijn te winnen. 

 

Gratis oppasservice voor de kleintjes

Het Griezel Hotel bezoeken, maar dit kan niet omdat de kinderen er te jong voor zijn of er niet in willen? Geen probleem. In Dreumesland is de oppasdienst waar kinderen kunnen spelen onder begeleiding terwijl jullie aan het griezelen zijn. Vraag bij de Informatiebalie naar de openingstijden van de oppasdienst.

 

Dagelijks show programma

  • 10:00 – 12:00 uur Meet & Greet met Opperheks Odelia bij de entree
  • 12:00 uur Mini Disco bij Bella’s
  • 13:00 uur Theatershow Kareltje, Jasmijn en Opperheks Odelia
  • 14:00 uur Opperheks Odelia in Dreumesland
  • 15:00 uur Theatershow Kareltje, Jasmijn en Opperheks Odelia
  • 16:00 uur Opperheks Odelia in Dreumesland

Heksendoorn vindt plaats van 7 oktober tot 29 oktober, het park is op deze dagen geopend van 10 uur tot 17 uur, behalve op de twee Heksendoornavonden, dan blijft het park geopend tot 19.30.

 

Odelia’s Toverstafje

Vind uw kind het best een beetje spannend allemaal? Schaf dan voor slechts €3,50 Odelia’s Toverstafje aan in bijvoorbeeld De Winkel. Met Odelia’s Toverstafje houdt uw kind de griezels op afstand en kan uw kind zijn/haar eigen spanning bepalen. Let op: het Toverstafje werkt niet in Het Horror Hotel en tijdens Screams.

 

Vrijdag De Dertiende: Screams!

Voor de liefhebbers van het zwaardere Halloween werk is er op vrijdag de dertiende Screams! Op deze speciale avondopening worden in het park negen Scare zones gebouwd.

 

 

Algemene Informatie

Horror event SCREAMS 2017 is enger, heftiger en gruwelijker dan 2016! Op vrijdag de 13e oktober verandert het normaal zo vriendelijke Avonturenpark in een bloedstollend, donker en mistig park. Eenmaal binnen is er geen weg meer terug. Stap door de poort en treed binnen in een wereld vol losgeslagen patiënten, hongerige zombies en meedogenloze chirurgen die graag in vers mensenvlees snijden.

Samen met je vrienden beleef je de meest avontuurlijke avond van je leven in de 7 scare zones, 2 vernieuwde spookhuizen en de 10 meest spannende attracties. Met meer dan 100 scare actors ben je nergens meer veilig!

Er zijn meerdere horecagelegenheden geopend voor wie nog een hap door zijn keel krijgt. Toegangstickets zijn alleen online te verkrijgen en OP=OP! Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar.

Abonnementhouders ontvangen 30% kassakorting op de reguliere prijs van €23,95. Abonnementhouders dienen op de avond zelf dus nog wel langs een kassa te gaan of men moet ervoor kiezen om een ‘early bird ticket’ (vanaf €17,95) in de ticketshop aan te schaffen om zodoende direct bij entree naar binnen te kunnen.

Voor Screams opent het park om 18.30 uur, het event zelf begint om 19.00 uur en duurt tot 24.00 uur.

 

De Scarezones

 

Freak Circus

De circusdirecteur nodigt je uit naar binnen te gaan, maar pas op: dit circus is geen gewoon circus! De mysterieuze klanken van het draaiorgel geven je de rillingen. Ben jij klaar voor de schokkende waarheid achter dit circus? Treed dan binnen in deze bizarre wereld met gestoorde clowns, angstaanjagende situaties en bloedstollende momenten!

 

Rush Of Blood

Tijdens deze Sony Playstation Viritual Reality Roadshow ervaar je een nieuwe manier van gamen. Neem plaats op de stoel, zet de VR-bril op en kijk goed om je heen. Even ben je in een hele andere wereld. Zorg dat je tot de tanden toe bewapend bent en schiet je een weg door hordes vijanden en monsters, die je vanuit alle richtingen aanvallen. Ontwijk alles dat op je afkomt in dit angstaanjagende, helse avontuur — exclusief voor PlayStation®VR.

LET OP: beperkt aantal tickets beschikbaar.

 

The Ring

Je wordt uitgenodigd binnen te treden in deze pikdonkere zone. Volledig gedesoriënteerd door mist en harde muziek beginnen je oren te piepen en vraag je je af, waar ben ik? Wie loopt er achter je? Er zit maar één ding op, dat is zo snel mogelijk richting de uitgang!

 

Death Lab

Treed binnen in dit bloederige laboratorium waar experimenten totaal verkeerd zijn afgelopen. Een onbekend virus heeft ervoor gezorgd dat de patiënten niet zichzelf zijn en op zoek gaan naar mensenvlees en bloed. Weet jij te ontsnappen aan deze zombies?

Voor deze scare zone vragen wij een toeslag van 5 euro

 

Devils Church

Een Satanische tempel met gruwelijke monniken wacht op jou en je vrienden. Je bent getuige van een ritueel offer om duivelse geesten te voeden. Maar pas op! De duivelse krachten heersen en zorgen voor veel ellende en slachtoffers.

 

Haunted Playground

De speeltuin ligt er donker en verlaten bij. Ooit was het hier vredig en kindvriendelijk. Door de dikke mist zie je een draaimolen en hoor je de creepy snoepverkoper. Je loopt langs achtergelaten en verbrande knuffelberen en vraagt je af wat hier gebeurd is. Ontdek de weerzinwekkende geschiedenis van deze speeltuin.

 

Jungle Attack

Stap samen in het bootje en vaar de monsterlijke jungle binnen. Let goed op, want hoe dieper je deze jungle ingaat, des te groter wordt het gevaar. De inwoners van dit gebied houden je in de gaten. In het water, achter bomen en in de grot. Ze zijn overal. Wie het zijn? Dat ontdek je snel genoeg…

 

Zombie Escape

Je weet niet wat het is, maar je voelt dat er iets niet klopt zodra je deze nauwe straat betreedt. Wat zit daar verstopt achter al die autowrakken? Het is muisstil en stap voor stap kom je dichterbij. Bij elke stap neemt de spanning toe! Plotseling ruik je de stank, de geur van dood komt je tegemoet. Bewegende schimmen komen tot leven en hebben honger. Overleef jij dit wel of niet?

 

Horror Hotel

Het engste hotel waar jij ooit zult inchecken en waar niemand kan uitchecken. Eenmaal binnen in dit ondergrondse en doodenge hotel is er geen weg meer terug. Je kunt niet ontsnappen en overal loert gevaar. Een donker gangenstelsel met verlaten kamers en bloederige taferelen. Check jij in?

Voor deze scare zone vragen wij een toeslag van 2 euro