Halloween 2017: Gröna Lund

In het Zweedse pretpark Gröna Lund kan je tijdens de Halloweenperiode van 27 oktober tot 5 november griezelen. Het park opent op deze dagen de deuren en alle attracties. Het gehele park zal een Halloweensfeer uitstralen, dankzij versieringen. In de Lilla Området-zone wordt een Halloween georganiseerd voor de kleinsten. In de Stora Området, kunnen de echte Horrorfans hun gading vinden.

 

Van 27 oktober tot 5 november organiseert het Zweedse park Gröna Lund haar Halloween evenement. In de kinderzone Lilla Området zullen de jongste bezoekers een Halloween beleven vol pompoenen, heksen en vogelverschrikkers. Hier zal tweemaal per dag een show plaatsvinden.

In de Stora Områdetkunnen de dappersten vier spookhuizen bezoeken, waaronder het vaste spookhuis House of Nightmares, dat extra griezelig wordt.

 

Donkere geesten ontwaken nadat de duisternis gevallen is

Wanneer de klok zes uur slaat, valt de duisternis over het park. Stora Området zal dan vollopen met geesten, zombies, gekke clowns en donkere gedaantes. Op dit tijdstip komt ook de Skräckzon (horror zone) tot leven. Wanneer je deze bezoekt zal je oog in oog komen te staan met deze enge wezens…

 

De spookhuizen

Motel Hell/o

Een gloednieuw spookhuis dat gebouwd werd waar je normaal de RC cars vind. Hier check je in, in een hotel waar vreselijke dingen gebeurd zijn.

 

Olustiga Huset

Dit spookhuis verandert het Funhouse in een Not So Funhouse. Een bende clowns heeft het Fun House overgenomen en zijn op zoek naar nieuw vlees om hun tanden in te zetten.

 

Zombie Zone

Er is een uitbraak aan de gang van zombies en een quarantainezone werd opgericht. Hier zijn de zombies nu baas, de zone betreed je op eigen risico…

 

House of Even Worse Nightmares

Het spookhuis House Of Nightmares wordt gevuld met nieuwe personages, die ervoor zullen zorgen dat je al op de loop gaat, nog voor je binnen bent.

 

 Blå tåget (blue train)

De Blue Train wordt een complete nieuwe ervaring voor alle inzittenden.

 

Pettson o Findus-huset

Dit is geschikt voor iedereen en belooft een uitdaging te zijn voor de kleinsten.

 

Shows

Main Stage

Fire show met Burnt Out Punks elke avond om 8 uur.

 

Little Stage

Een kindershow van zaterdag 28 oktober tot zondag 5 november om 8 en 4 uur.

Edit