frank Versteegh

Frank Versteegh, piloot met meer dan 40 jaar ervaring in de luchtvaart, is een perfectionist vol passie en toewijding.

Frank is een gerenommeerd Red Bull Air Race piloot die door de jaren heen vele prijzen heeft bemachtigd. Zijn collega-piloten omschrijven hem als “professioneel, intens en als iemand met een enorm brede kennis van zijn vak”.

Jarenlang heeft Frank overal ter wereld  bijzondere prestaties neergezet, zoals onder de Erasmusbrug in Rotterdam en de Kettingbrug in Budapest doorvliegen en heeft hij races gevlogen in o.a. Rio de Janeiro, Abu Dhabi, de Gouden Hoorn in Istanbul en het Navajo grondgebied in Monument Valley.

Hij heeft in ruim 1400 airshows in 40 landen gevlogen, en vloog meer dan 180 verschillende vliegtuigen.

Naast zijn ervaring als piloot is Frank de voorzitter van de werkgroep die het nieuwe airshow reglement voor de Rijksluchtvaartdienst schreef . Hij is gekwalificeerd airshow organisator, display director en regelmatig op TV te zien als deskundige.

Motivational speaker

Frank is een veelvuldig gevraagd consultant bij grote bedrijven in Europa, Afrika en de Verenigde Staten. In zijn key note speeches behandelt hij onderwerpen variërend van veiligheid en risicomanagement.
Op dit moment legt hij met name focus op het motiveren van toekomstige jonge visionairs op het gebied van technologie en creativiteit.

Met zijn passie voor de natuur, technologie en fotografie gecombineerd met zijn ervaring in de luchtvaart en levenservaring helpt hij zowel bedrijven als particulieren bij het behalen en vaak overtreffen van hun doelen.

Auteur

Frank schreef het 3 kilo zware Niet voor piloten – een interactieve biografie, met meer dan 110 QR-codes, waarbij hij de lezer meeneemt in de cockpit.

Joe de Co – een vrolijk kinderboek over het leven van zijn hondje en trouwe vriend Joe de Co.

Kom alles te weten over Franks leven, zijn passies en prestaties op:

WWW.FRANKVERSTEEGH.NL

 

WWW.FACEBOOK.NL/FRANKVERSTEEGH

 

Voor meer informatie en vragen:

office@aerobatics.nl

 

(Frank verblijft afwisselend in Nederland en afrika)