Foto’s Taunus Wonderland

Als eerste stop tijdens de zomertrip van Themeparkfreaks Bob en Tristan, hielden ze halt bij het Duitse Taunus Wunderland. Dit pretpark biedt voornamelijk familiale attracties aan, in meerdere themagebieden. Zo kan je er een kermisgebied vinden, een dino gebied en andere. De grootste achtbaan van het park is een Wilde Muis achtbaan. Maar voor de kids kan je er ook de Spinning Coaster Kuhddel Muuuhddel vinden.

Tijdens een grote rondreis doorheen Duitsland en Oostenrijk hield Themeparkfreak Benjamin halt bij het Duitse pretpark Taunus Wunderland. Sinds mei 2020 herbergt het park zelfs een nieuwe achtbaan. Het gaat over de Kuhddel Muuuhddel, een Spinning Coaster van de attractiebouwer SBF Visa Group. Kuhddel Muuuhddel vervangt echter wel een andere achtbaan, namelijk de Rodeo Ride die in 2019 voorgoed gesloten werd. Bezoekers kunnen er ook nog instappen in de Wilde Maus, de andere achtbaan van het park en uiteraard diverse andere attracties. Geniet alvast met ons even mee van onderstaande prentjes.

Onlangs bezochten we Taunus Wunderland, een klein Duits park dat de laatste jaren heel wat nieuwigheden toevoegde. Het park is zeer familievriendelijk. Wie houdt van de prehistorie zal zijn gading vinden in het Jura themagebied met meerdere attracties. Achtbaanfans kunnen een ritje maken op de Wilde Muis achtbaan Taunusblitz of de kleinere Rodeo Ride. Voor de nodige afkoeling zorgt de boomstamattractie.