Foto’s: Speelpark Hoge Boekel

De Themeparkfreaks bezochten in oktober het Nederlandse Hoge Boekel Speelpark. Hoge Boekel is een groot restaurant waar evenementen zoals trouwfeesten gehouden kunnen worden. Er is een minigolfparcours voorzien, maar ze hebben er bijvoorbeeld ook bowlingbanen. Daarnaast is er ook een speelpark om de kinderen bezig te houden terwijl de ouders kunnen praten. Wij gingen er langs om de Butterfly uit te proberen.

Wie Butterfly’s meetelt in zijn lijstje van bereden achtbanen zal al vlug in enkele kleinere pret- en speelparken terecht komen. Zo kwamen Themeparkfreaks Hannelore, Gregory en Tim terecht in Speelpark Hoge Boekel want daar staat er een Butterfly die ze alle drie nog niet gedaan hadden. Verder vind je in het park een heleboel andere attracties die gericht zijn op kinderen. Gregory nam even de tijd om enkele foto’s te nemen.

Speelpark Hoge Boekel is een kinderparkje, dat heel wat speeltuigen en enkele mechanische Heeghe attracties aanbiedt. Het park is gelegen in de tuin van een restaurant, zodat ouders kunnen genieten van een hapje en drankje terwijl de kids ravotten. Wij als Themeparkfreaks stopten bij het parkje om de Butterfly op onze coasterteller te zetten.