Foto’s Parc Zoologique de Lille

Themeparkfreaks Gregory en Hannelore trokken naar de dierentuin van Lille. In deze kleinere doch gezellige dierentuin kan je heel wat dieren spotten. Zo zijn er schildpadden, rode panda’s en heel wat vogelsoorten te zien. Ook zijn er grotere dieren zoals apen en neushoorns. Gregory nam enkele leuke foto’s.

Themeparkfreak Timothy en zijn gezelschap trokken naar de bescheiden, maar fijne dierentuin van de Franse stad Lille. Hier aanschouwden ze heel wat diersoorten waaronder verscheidene apensoorten. Heel bijzonder waren de tapirs en de manenwolven, een soort die je niet zoveel in dierenparken tegenkomt. Wandel ook eens door de volière of het indoorgebied vol soorten uit het Amerikaanse regenwoud. Voor de democratische prijs van 4 euro vul je al snel een paar uurtjes in deze kleine zoo.

In de Franse stad Lille, ligt in het stadspark een dierenparkje. Tot op heden was dit gratis te bezoeken, maar vanaf mei 2017 dien je er toegang te betalen. Aangezien we in de buurt waren besloten we het dierenpark een bezoekje te brengen. Het park werd op het ogenblik van ons bezoek nog volop gerenoveerd en zag er gezellig uit. In het park ontdekten we heel wat vogelsoorten, maar ook grotere dieren als zebra’s en neushoorns.

De dierentuin van Rijsel, of Parc Zoologique de Lille, is een zoo in de Noord-Franse stad Rijsel. Het park is 3,5 hectare groot en opende in 1950 zijn deuren. In de zoo leven meer dan 300 verschillende dieren, verspreid over meer dan 80 diersoorten.

Parc Zoologique de Lille is een kleine dierentuin die gratis te bezoeken is.