Foto’s: Jaderpark

Jaderpark is een pret- en dierenpark in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Naast de verschillende dieren kan je er ook een familieachtbaan terugvinden met Holzwurmachterbahn. Er is ook een babyachtbaan met Seifenkiste, maar daar mogen alleen peuters in, geen grotere kinderen of volwassenen! Het park bevat een mobiele log flume attractie maar met een andere lay-out dan we meestal terugvinden. Daarnaast is er nog een tweede en grotere log flume in aanbouw in het park.

Jaderpark, gelegen in Duitsland, is een gezellig pret- en dierenpark die de laatste jaren enorm investeert in beleving en aankleding. In het attractiegedeelte kan je onder andere een achtbaan en een logflume terugvinden en ook het dierengedeelte heeft een mooie selectie aan soorten. Zo vind je er giraffen, leeuwen een mooie selectie vogels. Themeparkfreaks Greet en Michael brachten onlangs een bezoek aan dit parkje een maakten onderstaande foto’s.

Credithunters als ze zijn trokken Themeparkfreaks Bob, Benjamin, Jasper en Tim tijdens een Deense trip eerste langs enkele Duitse parken. Eentje daarvan was Jaderpark, een attractiepark dat ook een collectie dieren huisvest. In het park zijn twee achtbanen terug te vinden, waaronder de Zierer Tivoli Medium baan Holzwurmachterbahn. De tweede achtbaan Seifenkiste is niet beschikbaar voor volwassenen, deze zogenaamde Kiddie Racer van Gerstlauer en kan je enkel als kind berijden, met een maximumgewicht van 45 kg.