Foto’s Futuroscope

Futuroscope is gelegen in het Franse Poitiers. Het is een themapark in het teken van de toekomst en technologie. In 2020 opende het pretpark haar eerste echte achtbaan met Objectif Mars, een familieachtbaan van Intamin met een vertical track drop element in het parcours. Verder is er ook nog een Butterfly attractie terug te vinden. Andere attracties zijn onder andere een vliegend theater, robotarmen zoals gekend van de Legopretparken, een darkride, een avondshow, observatietoren, 3D theater en een 4D theater.

De pretparkgroep Compagnie des Alpes is aan een investeringsronde bezig en daarbij werd Futuroscope, een van de paradepaardjes van de groep, niet over het hoofd gezien. Dit Franse park staat volledig in het teken van de toekomst en mocht in 2020 een gloednieuwe achtbaan openen. In Objectif Mars worden waaghalzen klaargestoomd om naar de ruimte te gaan. Verder kunnen bezoekers er diverse bioscoopattracties terugvinden, waaronder de hilarische attractie La Machine à Voyager dans le Temps.

Themeparkfreak Dries trok afgelopen zomer naar het Franse themapark Futuroscope. Dit Franse park staat volledig in het teken van de toekomst en opende in 2020 een gloednieuwe achtbaan. Objectif Mars is een achtbaan die tot tweemaal toe gelanceerd wordt, draaiende karretjes bevat en een Vertical Drop Track element. Een van de toppers van het park is zonder twijfel een darkride in het teken van Rabitz en een Flying Theatre.

Themeparkfreaks Dries en Timothy brachten een bezoekje aan het Franse themepark Futuroscope, gelegen nabij de stad Pottiers. Dit geweldige park is opgebouwd rond thema’s zoals multimedia, cinema en futuristische audiovisuele technieken. Absolute toppers zijn de darkride “La Machine à voyager dans le temps” en de soaring attractie “L’extraordinaire voyage”. In de eerstvermelde attractie staan de grappige en hyperactieve konijntjes uit de spelreeks “Rabbids” centraal. Maak je klaar voor een doldwaze rit door hun wereld. Ook zeker het vermelden waard zijn de 5D-simulator Arthur & de attractie Danse avec les robots by Martin Solveig. Het park is makkelijk bereikbaar met de auto, maar ook per trein. De TGV stopt net voor de poort van Futuroscope. Geniet mee van onze foto’s.