Foto’s Fort Fun

Themeparkfreaks Gregory en Hannelore trokken naar het Duitse plaatsje Bestwig, want daar ligt Fort Fun. Het park ligt op een helling, waardoor de 2 freaks redelijk wat hoogtemeters moesten overwinnen. In het park vind je een Alpine Coaster, 3 achtbanen, een log flume en tal van andere attracties. Gregory nam enkele leuke foto’s.

Fort Fun stond al even op het lijstje van Themeparkfreaks Lies & Dimitri. Dit kleine parkje in Duitsland stond dan ook in september op hun lijst om te bezoeken. In het park genoten ze van de Devil’s Mine & de SpeedSnake FREE. Ook de Trapper Slider is een Alpinecoaster die niet gemist mag worden in dit park. Geniet mee met onze Themeparkfreaks ter plaatse in dit fotoalbum!

Op dag twee van hun Duits weekend brachten Tim en Rik een bezoekje aan Fort Fun Abenteuerland. Je vindt er één van de betere Alpine Coasters, een Vekoma looping coaster met een nieuwe Sunkid-trein onder de naam SpeedSnake FREE, een klassieke Tivoli large Keverbaan en tot slot is er nog Devil’s Mine. Uiteraard mocht een ritje op Thunderbirds niet ontbreken, deze thrillride is een toppertje.

Fort Fun goot haar Halloween evenement in een nieuw kleedje dit jaar. Het nieuwe verhaal draait volledig rond het dorpje Mistyville. Roekeloze indianen, Rednecks en andere naamloze en vergeten schepsels leven hier volgens hun eigen regels. Een van de mazes bevind zich bij de achtbaan Devil’s Mine en kreeg de naam The Mine, hier daal je een mijn af, waar de inwoners van Mistyville zonder respect voor de oude Indianen de schatten uit de mijn roofden. Met The Hotel heeft het park een unieke maze gecreëerd, waar je maximum per twee doorheen loopt. Het Hotel neemt je mee in een soort Horrorverhaal, waarbij je volledig ondergedompeld wordt door de storytelling. Bij The Warehouse loop je doorheen een eng pakhuis, waar niet is wat het lijkt. De grootste maze is het outdoor maze The Forest. In het moeraswoud weg van de stad kweken Voodooclans kruiden en dieren voor hun duistere ceremoniën. De outdoor maze eindigt niet wanneer je het bos verlaat, je komt dan terecht in een andere indoor maze. Je stapt bij de familie Hicks binnen. Deze volledig gewetenloze en immorele rednecks exploiteren een zwarte houten hut aan de rand van het bos. Hier wordt Moonshine, de legendarische whisky van Misty Ville gebrouwen. Een bijzonder sterke editie vonden we het dit jaar, mede door het vele entertainment, dat we terugvond in de straten van het Cowboydorp, maar vooral in de Saloon waar de ene show de andere opvolgde.

Naar jaarlijkse gewoonte bezochten we Fort Fear, een Halloween evenement dat georganiseerd wordt in Fort Fun en al meermaals awards mocht ontvangen. Het hele evenement draait om Jackie Moon, die met haar leger aan gedemoniseerde poppen het park onveilig maken. We kregen de kans om voor het eerst DämonXtreme uit te testen, een Horror Maze, waar je alleen doorheen moet en je niet weet wat er allemaal te gebeuren staat. Plots verschuiven muren, word je geblinddoekt, word je vastgegrepen en de volgende horrorscene in gejaagd. Een echte top ervaring. Ook het nieuwe spookhuis 13 Moon Street kon ons meer dan vermaken, je wordt hier ontvangen in een gek hotel door een doldwaze waard en een bediende geeft je een rondleiding. Geen grote scares, maar enorm veel humor. In Der Wald maak je een nachtelijke wandeling door een horror bos, waar achter elke boom of tak acteurs kunnen klaar staan om je aan het schrikken te brengen. Ook ApoKryph is meer dan de moeite waard, hier daal je af naar de hel, waar duivelse figuren je langs alle kanten de daver op het lijf jagen.

Elk jaar organiseert Fort Fun, gelegen te Bestwig, een super halloween evenement. Tijdens deze dagen wordt het verhaal van Jackie Moon in de spotlights gezet. Dit jaar kwamen er opnieuw nieuwe mazes bij in het park. Ook de vertrouwde Traumatisiert was weer van de partij. We trokken op 31 oktober naar het park, waar we enorm genoten van alle halloweenactiviteiten en brachten heel wat foto’s mee.

Fort Fun is gelegen in het Duitse skidorp Bestwig. Het park straalt van het groen, wat het charmanste is in de zomertijd. In het park is Trappenslider ongetwijfeld de populairste attractie. Deze Alpine Coaster neemt je mee voor een snelle rit doorheen de naaldbomen. De mooiste achtbaan in het park is Devil’s Mine, een zeer speciale junior achtbaan van Vekoma. Met Speed Snake hebben ze nog een oudje van Vekoma, deze Corckscrew achtbaan biedt je zelfs twee ritjes aan. Themeparkfreak Dries trok naar het gezellige park en bracht leuke foto’s mee

Fort Fun is een parkje dat prachtig in de natuur gelegen is, de grote aandachtstrekker van het park is ongetwijfeld de Alpine Coaster, Trappen Slider. Tijdens ons bezoekje lag het park onder een prachtig sneeuwtapijtje, wat unieke foto's opleverde die we graag met jullie delen.

Fort Fun is een klein Duits park dat elk jaar opnieuw een fantastisch Halloween evenement organiseert.

Fort Fun is een charmant park gelegen in Duitsland. Het park word getypeerd door zijn groene omgeving en het heuvelachtige landschap waarin het gelegen is. Blikvangers in dit park zijn de twee vekoma achtbanen Speed Snake en Devil's Mine.

Fort Fun is een klein, gezellig park in de Duitse skigebieden. De grote troef van het park is de bosrijke omgeving. Dit park staat onder de fans voornamelijk bekend om zijn Trappenslider, een alpinecoaster.

Tijdens Fort Fear Regeren Jackie Moon en haar leger van poppen over het park. Dit event werd al meermaals uitgeroepen tot beste halloweenevent, en dat is zeker verdiend

Fort Fear is het jaarlijkse Halloween evenement in Fort Fun te Duitsland. Tijdens deze dagen regeert Jacky Moon met haar poppen over het park.