Foto’s Duinrell

Themeparkfreaks Gregory en Hannelore trokken naar Duinrell en het bijhorende Tikibad. In de ochtend genoten ze van een verfrissende duik in het water en de vele glijbanen die het Tikibad heeft. In de middag trokken ze naar het pretpark en maakten een paar ritjes op enkele achtbanen in het park. Ook namen ze een kijkje in het Sprookjesgedeelte van het park. Geniet mee van het park aan de hand van deze foto’s.

Tijdens de zomer van 2021 trok Themeparkfreak Nathan naar Duinrell voor zijn eerste bezoek. Het park bevindt zich in Wassenaar en is de thuisbasis van drie achtbanen, waarvan de Gerstlauer Euro-Fighter Falcon de spectaculairste is. Daarnaast staat er ook de Gerstlauer familieachtbaan Dragon Fly en de Kikkerachtbaan, een Zierer Tivoli. Het park biedt ook nog enkele leuke thrillrides, waterattracties, rodelbanen en een heel authentieke sfeer. Ten slotte bevindt zich er ook het Tikibad, het grootste waterpark van de Benelux. Vergeet bij je bezoek zeker geen tijd vrij te maken voor dit fantastische glijbaanparadijs!

Op een zomerse zaterdag trokken Themeparkfreaks Hannelore en Gregory naar het Nederlandse pretpark Duinrell. Duinrell is een kleinschalig pretpark die desondanks hun kleine pretpark toch enkele toffe attracties heeft. Denk maar aan Falcon, een Eurofighter en aan DragonFly, een toffe achtbaan waarbij je rakelings langs de bomen zweeft. Verder heeft het park ook een soort sprookjesgedeelte waar je zelfs Manneke Pis kan spotten. Bekijk hier alvast de foto’s van Vakantie- en attractiepark Duinrell.

Het Nederlandse attractiepark Duinrell in Wassenaar werd voor de tiende keer omgedoopt tot Het Landgoed van Sinterklaas. Op 23, 24, 30 november en op 1 december maakte het pretpark zich op voor het hoge bezoek. Sint en Pieten maakten er weer één groot feest van met verschillende Sinterklaas-activiteiten. Brave bezoekers konden er genieten van de Pieten Parade, het SiSaSinterklaasconcert in het theater en het Huis van Sinterklaas. Tijdens het sinterklaasfeest is er ook een ‘winterselectie’ van attracties open in het park. Themeparkfreak Benjamin had nog een ritje op één van de achtbanen op zijn verlanglijstje staan. Hij trok alvast zijn stoute … - euhm – braafste schoentjes aan en hij bracht onderstaande foto’s mee.

Themeparkfreaks Michael en Greet trokken naar het Nederlandse pretpark Duinrell. De eyecatcher in dit park is ongetwijfeld de Euro-Fighter achtbaan Falcon, met een verticale drop. Verweven met deze achtbaan vind je er ook de familiale achtbaan Dragonfly, welke eveneens gebouwd is door Gerstlauer. Voor de kids is vlakbij nog de kikkerachtbaan te vinden. Thrill vindt men bij de Topspin Aquaspin en de Frisbee attractie Mad Mill. Afkoeling nodig? Dan is Splash zeker de moeite. Maar wie echt een duik wil nemen, moet zeker Tikibad uitproberen. Een tropisch waterpark met heel wat glijbanen.

Themeparkfreaks Michael en Greet bezochten onlangs het Nederlandse park Duinrell. In dit park vind je heel wat attracties geschikt voor jong en oud. maar ook de waterratten komen meer dan aan hun trekken in het Tikibad. In dit Tikibad opende onlangs nog een gloednieuwe, spectaculaire glijbaan met drie trechters en een kinderzone. Falcon is de meest uitdagende achtbaan van het attractiepark, deze Eurofighter werd gebouwd door Gerstlauer. Aan het begin van de rit val je loodrecht naar beneden. Voor de thrill zorgen Mad Mill en de Water Spin, beide attracties gebouwd door Huss. Maar ook de vorig jaar geopende Sky Fly, Wild Wings. Wie graag rodelt, kan plaatsnemen in een van de twee rodelbanen die Wiegand in het park bouwde

Themeparkfreak Dries bezocht onlangs het Nederlandse pretpark Duinrell. Het park biedt heel attracties voor het hele gezin aan, maar ook de waterratten komen meer dan aan hun trekken in het Tikibad. In dit Tikibad opende onlangs nog een gloednieuwe, spectaculaire glijbaan met drie trechters. In het pretpark is Falcon de meest uitdagende achtbaan, deze Eurofighter werd gebouwd door Gerstlauer, aan het begin van de rit val je loodrecht naar beneden. Voor de thrill zorgen Mad Mill en de Water Spin, beide attracties gebouwd door Huss. Wie graag rodelt, kan plaatsnemen in een van de twee rodelbanen die Wiegand in het park bouwde.

Pretparkliefhebbers Michael en Greet trokken richting Duinrell, waar ze de nieuwe attractie Wild Wings gingen ontdekken. Dit park biedt natuurlijk ook heel wat andere leuke attracties aan zoals de frisbee Mad Mill en de top spin Water Spin. Ook kan je hier enkele achtbanen berijden, de grootste is zonder twijfel de Euro Fighter Falcon, maar ook Dragon Fly is meer dan de moeite waard. Voor de kids is er ook nog de achtbaan Kikkerbaan. Wie graag verfrissing heeft kan plaats nemen in de Splash of een duik nemen in het waterpark Tikibad.

Duinrell is een recreatiedomein van 10 hectare groot. Op het domein vind je een attractiepark, aquapark en bungalowpark terug. In het attractiepark vind je heel wat attracties voor het hele gezin. De kleinsten vinden hun gading in het sprookjesgedeelte, waar Rick De Kikker centraal staat. Wie liever wat stevigere attracties betreedt vind zijn gading ongetwijfeld bij de Falcon, een eurofighter achtbaan met verticale drop, Waterspin en Mad Mill. De waterratten kunnen urenlang plezier beleven in het Tikibad, dat gelegen is in het pretpark. Met glijbanen als Blitz en Frits, Typhoon en vele anderen kan je hier de nodige adrenaline kicks voelen. Houd je liever van iets rustiger, ook geen probleem, de Lazy River biedt ongetwijfeld heel wat plezier wanneer je rustig ronddobbert op een rubberen band. De Themeparkfreaks trokken een weekendje naar het domein, waar ze verbleven in een van de vele gezellige Duingalows. Ze brachten heel wat foto’s mee voor jullie.

Duinrell is een gezellig park gelegen te Nederland. Het park richt zich voornamelijk op die families die komen logeren met hun kinderen. Ook voor de jeugd is meer dan genoeg te belven, denk maar aan de Euro Fighter achtbaan Falcon of de Waterspin en Mad Mill. Ook de waterratten kunnen hier hun hartje ophalen in het Tikibad.

Duinrell, een Nederlands pretpark opende Dragonfly, een familieachtbaan van Gerstlauer. De Themeparkfreaks gingen deze baan uiteraard met veel plezier uittesten.