Foto’s Drouwenerzand

Nadat hij hoorde dat het Nederlandse pretpark Drouwenerzand haar achtbaan coaster Jungle zou gaan inruilen voor een nieuw exemplaar in de toekomst, besloot Themeparkfreak Tristan dat hij nog snel met zijn zoontje Gust deze credit moest gaan scoren. In het park werd nog volop gewerkt aan de nieuwe attractie van dit jaar, de Drifter en ook voor volgend jaar staat een nieuwe attractie op de planning met Flying Tiger. Daarbovenop komt dan nog een nieuwe achtbaan die vermoedelijk geleverd wordt door Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. De heren genoten van hun dagje in het park, waarbij je kan snacken zo vaak je wil, aangezien men hier met een all-in ticket werkt. In het park staan attracties voor het hele gezin, van een zweefmolen tot een achtbaan en zelfs stevige thrillrides als XLR8 en een Breakdance.

Themeparkfreaks Gregory en Hannelore trokken naar Drouwenerzand. Dit bescheiden park heeft één achtbaan en tal van andere attracties. Zo vind je er een leuk spookhuis, een Breakdance, een Dombomolen en een oldtimerbaan. Het park is vooral gericht op kinderen maar dat wil niet zeggen dat er geen spectaculaire attracties te vinden zijn. Gregory nam even de tijd om enkele foto’s te maken.

Het Nederlandse pretpark Drouwenerzand stelt zichzelf voor als het voordeligste pretpark van Europa en dat zou wel eens kunnen kloppen. Voor een vast bedrag kan je naast de vele attracties ook de hele dag door eten en drinken. Daarnaast kan je in oktober ook nog een gevarieerd Halloweenaanbod ontdekken voor jong en oud. Genoeg redenen dus voor Themeparkfreaks Greet en Michael om dit park voor de eerste keer te bezoeken en onderstaande foto’s mee te brengen.

De Themeparkfreaks bezochten het Nederlandse parkje Drouwenerzand. Dit park biedt een enorm voordelige formule aan. Een toegangsticket geeft je namelijk niet enkel toegang tot het park, je mag onbeperkt genieten van frietjes, snacks, soep en frisdrank. In het park staan attracties voor het hele gezin, van een zweefmolen tot een achtbaan en zelfs stevige thrillrides als XLR8 en een Breakdance.