Foto’s Drievliet

Nadat Themeparkfreaks Hannelore en Gregory Duinrell hadden bezocht besloten ze ook Familiepark Drievliet te bezoeken. Dit is een klein parkje met enkele toffe achtbanen in het aanbod. Zo vind je er een powered coaster en launch coaster. Maar er is ook een bizarre spinning coaster en erg brute wild mouse achtbaan in het park. Verder heeft het park enkele mooie attracties voor kinderen zoals draai- en zweefmolens.

Themeparkfreak Matthieu trok naar het Nederlandse parkje Drievliet. In dit park is de achtbaan Formule X ongetwijfeld de grote blikvanger, deze gelanceerde achtbaan van Maurer Rides is niet meteen de grootste, maar bezorgt je wel een leuke kick. De achtbaan is ook bijzonder stil. Behalve deze achtbaan heeft het park met Twistrix een zeer speciale Spinning Coaster in huis en met Kopermijn een leuke Wilde muis. Dynamite Express is dan weer een leuke powered coaster van Mack Rides.

In het Nederlandse Rijswijk, niet ver van de grootstad Den Haag, kunnen pretparkliefhebbers Familiepark Drievliet terugvinden. Op het eerste gezicht lijken er veel kermisattracties te staan, maar het is belangrijk om te weten dat het park sinds de laatste vijf jaar investeert in thematisering. De sterattractie van het park is ongetwijfeld Formule-X, een lanceerachtbaan met twee inversies. Deze achtbaan wordt ook wel eens 'de stilste coaster ter wereld' genoemd, want de lancering en de rijdende treinen produceren opvallend weinig geluid. De Themeparkfreaks maakten alvast met luide trots een bezoekje aan dit park en ze maakten er de volgende foto's.

Tijdens een leuke pretpark/dierentuintrip bezochten Michael en Greet het Den Haagse pretpark Drievliet. Dit park staat gekend om zijn knotsgekke aankleding. Wie Drievliet zegt denkt ook meteen aan de fantastische launch coaster Formule X, een bescheiden baantje gebouwd door Mauer Rides, maar eentje met behoorlijk wat pit. Maar in dit park staan nog wel meer achtbanen van deze bouwer zoals de wilde muis Kopermijn en de speciale Spinning Coaster Twistrix. Dynamite Express is dan weer een Powered Coaster van Mack Rides.

In Drievliet beleef je zeer leuke momenten in een park dat bol staat van grappige en mooie aankleding. Het park heeft met Formule X een topachtbaan in huis, deze gelanceerde achtbaan werd gebouwd door Mauer Sohne en is de stilste achtbaan die je kan vinden. Ondanks haar beperkte lengte zal je hier ongetwijfeld meermaals willen voor aanschuiven. Ook de attracties in het Lol Atol gebied zien er super uit, een enterprise als De Kwal, een breakdance als de Draaikolk of een frisbee attractie als Nautilus zal je niet snel in dit thema elders terug vinden. Themeparkfreak Dries bezocht het park en bracht heel wat foto’s mee.

Drievliet is een charmant, klein park in het Nederlandse Den Haag. De topper in dit park is Formule X, een launch coaster van Mauer.