Foto’s Chessington World of Adventures

Chessington World of Adventures Resort is een Engels themapark, dierentuin en hotelcomplex in Chessington, ongeveer 19 km ten zuidwesten van het centrum van Londen. Het complex werd in 1931 geopend als Chessington Zoo. Het themapark, met meer dan 40 attracties, is nu eigendom van Merlin Entertainments na de fusie met The Tussauds Group in 2007. Het park nam in 2016 afscheid van de iconische Darkride Bubbleworks, om in hetzelfde gebouw de Darkride Gruffalo River Ride Adventure te openen.

Themeparkfreak Dries trok voor het openingsweekend naar Chessington World of Adventures, een Engels park niet ver van Londen. Het park biedt een leuke mix aan dieren en attracties. De toppers in het park zijn ongetwijfeld de spinning coaster Dragon’s Fury, de hangende achtbaan Vampire en de darkride/shooter Tomb Blaster. Maar hij ging er ook naartoe om de gloednieuwe darkride The Gruffalo River Ride Adventure te ontdekken. Deze verving de iconische Bubbleworks.

Chessington World Of Adventures is nabij London gelegen. Het park bidet een leuke mix aan dieren en attracties. De toppers in het park zijn ongetwijfeld de spinning coaster Dragon’s Fury, de hangende achtbaan Vampire en de darkride/shooter Tomb Blaster.