Foto’s: Affen & Vogelpark

Affen & Vogelpark Eckenhagen is een dierenpark gelegen in Duitsland, dat zoals de naam al doet vermoeden, voornamelijk heel wat vogelsoorten en apen in haar aanbod heeft. Toch lopen er ook enkele andere dieren rond zoals kangoeroes, herten en kleinere diersoorten. Een van de hoogtepunten van het park is een weide waar je oog in oog kan komen met de berberapen. Themeparkfreaks Bob en Tristan bezochten dit park ook omdat er twee Butterfly attracties te scoren vallen, waarvoor je wel een euro extra moet betalen.

Affen- und Vogelpark is een Duitse dierentuin met enkele mechanische attracties. Het dierenpark richt zich voornamelijk op apen en vogels maar bevat ook enkele andere dieren. Het park verving onlangs één van hun twee Butterfly-attracties naar een nieuw exemplaar. Deze wouden we dan ook graag uittesten.

Affen & Vogelpark Eckenhagen is de thuishaven van heel wat vogelsoorten en apen. Het parkje heeft meerdere doorloopvolières en gebieden, waar je zeer dicht bij de dieren kan komen. Onder de apen vinden we doodskopaapjes en berberapen, die je van zeer dichtbij kan bewonderen. Verder staan in het park meerdere speeltuigen en mechanische attracties opgesteld, waaronder twee Butterfly’s en een Nautic Jet. Wie er een dagje wil vertoeven, kan een gril hut gebruiken, waar je zelf je potje kan maken op de barbecue.