Foto’s: Adventureland (Sahara Centre Mall)

Themeparkfreaks Gregory en Hannelore trokken naar de V.A.E. om er heel wat pretparken te bezoeken. Zo trokken ze naar Sharjah om daar in een winkelcentrum Adventureland te bezoeken. Hoewel het indoorpark niet het meest spectaculaire is en er grotere parken te vinden zijn, hadden de twee er toch een leuke namiddag. In Adventureland zijn er drie achtbanen. Het park telt verder nog tal van andere kleinere attracties en is prachtig gethematiseerd. Gregory nam enkele foto’s van het park.

Adventureland is gelegen op de 1ste verdieping in de Sahara Centre Mall in de Emiraat Sharjah. Het pretpark opende in 2002 haar deuren met twee custom powered coasters van de Italiaanse fabrikant Zamperla, een rustige en een snellere waarvan beide stations boven elkaar gelegen zijn. Twaalf jaar later in 2014 kwam daar nog een derde Zamperla achtbaan bij, dit keer een custom motorbike coaster die voor de verandering eens niet gelanceerd is. Knap hoe ze deze nog in het indoorpark hebben kunnen passen! Verder is hier ook nog een zipline voor de fans.

Adventureland is een indoorpretpark dat je terug kan vinden in het Sahara Centre shopping centre. In het park staan er drie achtbanen waaronder Forest Train, Kukulcan en Rocket Cycles.