Beecker Kirmes Duisburg: 5 juli 2019 – 9 juli 2019

De Beecker Kirmes in de Duitse deelgemeente Beeck, gelegen in de stad Duisburg, vindt dit jaar plaats van 5 juli tot en met 9 juli 2019. Er komen heel wat attracties naar de stad waaronder 17 attracties van het type grootvermaak.

 

In de stad Duisburg zijn er ieder jaar meerdere kermissen, maar de grootste is deze van de deelgemeente Beeck. Ook dit jaar zijn er verschillende thrill rides aanwezig met bijvoorbeeld de Break Dance No.1 van Bonner, de Polyp “Big Monster” van Krameyer en de Tripride “Disco Dance” van Smikalla.

 

Een speciale thrill ride is de High Impress van Oberschelp, dit is een Contact attractie van Fabri. Ook een soort Tagada de “Kesseltanz” van Reminder is van de partij. De Nederlandse exploitant van Reeken brengt de Booster “No Limit” mee en wie van het uitzicht wilt genieten kan dan weer terecht in het reuzenrad Liberty Wheel van Gormanns.

 

Andere interessante attracties zijn de Project 1 van Sipkema, de Love Express van Kreft en voor de achtbaanfans mag natuurlijk de Speedy Gonzales van Welte niet ontbreken!

 

 

Attractielijst van het grootvermaak:

Break Dance No.1 – Bonner

Big Monster – Krameyer

Zombie – Grass

Heartbreaker – Lehrmann

AS „Golden Greats“ – Kropp

Disco Dance – Smikalla

AS „Top No.1“ – Gerste

High Impress – Oberschelp

Kesseltanz – Reminder

Crazy Island – Schneider

Panic Room – Lemoine

No Limit – van Reeken

Liberty Wheel – Gormanns

Project 1 – Sipkema

Kaleidoskop – Nier

Love Express – Kreft

Speedy Gonzales – Welte

 

Opgelet: De attractielijst is onder voorbehoudt! Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele afzeggingen of wijzigingen.

 

 

 

Bron: kirmesforum