Aschaffenburg Volksfest: 20 juni 2019 – 1 juli 2019

Het Volksfest van Aschaffenburg pakt dit jaar opnieuw grootst uit met heel wat spectaculaire attracties. Er komen 14 attracties van het type grootvermaak die er van 20 juni tot en met 1 juli 2019 zullen staan. Blikvangers dit jaar zijn de Piratenfluss, de Skyfall en Konga.

 

Achtbaanfans kunnen zich uitleven op 2 verschillende attracties. De Crazy Mouse van Janßen is van de partij net zoals de Crazy Jungle van Luxem. De eerste achtbaan is een wilde muis achtbaan met draaiende karretjes, de tweede is een kinderachtbaan met een Big Apple/Wacky Worm lay-out.

 

Wie niet bang van hoogtes heeft en houdt van een goede portie adrenaline, kan terecht in de 80 meter hoge vrijevaltoren Skyfall van Goetzke. Wie op een rustige manier een overzicht wil hebben van de stad en de kermis kan een ritje maken op het reuzenrad Riesenrad van Willenborg.

 

Nog meer attracties die je van ver ziet staan zijn The King van Zinnecker, dit is een Loop Fighter gebouwd door Technical Park en de Konga van Küchenmeister, een Giant XXL van KMG met een hoogte van 45 meter.

 

Thrill rides vinden we terug met de Magic van Spangenberger gebouwd door Huss en de Mr.Gravity van Oberschelp, een 20 meter hoge Heavy Rotation van Technical Park.

 

Wie verkoeling zoekt kan terecht in de Piratenfluss van Heitmann, dit is een wildwaterbaan met de nodige thematisering en verschillende drops. Ook de Rallye Monte Carlo van Fackler is van de partij, dit is een kartbaan met meerdere verdiepingen.

 

De volledige attractielijst kan je hieronder ontdekken.

 

Attractielijst van het grootvermaak:

Crazy Mouse – Janßen

Piratenfluss – Heitmann

Crazy Jungle – Luxem

Rallye Monte Carlo – Fackler

 

Riesenrad – Willenborg

Wellenflug – Barth/Eberhardt

Skyfall – Goetzke

Magic – Spangenberger

Mr.Gravity – Oberschelp

The King – Zinnecker

Konga – Küchenmeister

Piratenrutsche – Meyer

 

Alpenhotel – Rasch

Autoscooter – Schmitt

 

 

 

 

 

Bron: Kirmesforum

Website Aschaffenburg