Artikels » Winter in Phantasialand (2014-2015)

Winter in Phantasialand, dat betekend genieten van prachtig verlichtte straatjes, een gigantische kerstboom een sfeervolle Kaiserplatz met schaatsring en kraampjes.
Vanaf 22 november opent het park weer dagelijks zijn deuren, dit van 11 uur tot 20 uur. 24 december zal het park gesloten zijn, op oudejaarsavond sluit het park om 18 uur.

hd_winter

Tijdens deze winterse dagen zorgt het park voor extra entertainment met die magische rose.

Die Magische Rose
Het bijzondere wintersprookje
Het hoogtepunt aan het eind van een dromerige dag is het bijzondere wintersprookje “Die Magische Rose” dat eindigt met een bijzonder vuurwerk op het Kaiserplatz.
Deze met liefde gemaakte show, met geweldige kostuums en veel emotie, betovert je en is de kroon op een fantastische winterreis door Phantasialand voor de hele familie. Licht overwint het donker, verwarmt de harten en doet mensen stralen.
Bij slechte weersomstandigheden kan het voorkomen dat “Die Magische Rose” niet plaats kan vinden.

lb_winter2012_21.7bc74c37bf167e8b974078c131183207

In het Theater speelt men dagelijks Crazy Christmas.

Crazy Christmas

Een niet zo stille nacht
In theater Wintergarten is onze wintershow, Crazy Christmas – een niet zo stille nacht te zien. Er heerst een bruisende sfeer, waarin de geesten zich voorbereiden op het kerstfeest. Beleef deze show met vrolijke acrobatiek, stunts, humor en prachtige effecten.

crazychristmas

In de arena kan men gaan kijken naar White Christmas on ice.

Op de tonen van leuke R&B deuntjes en populaire kerstliedjes tonen de schaatsers u gedurfde pirouettes in een romantisch verhaal.

lb_winterfeelingsonice_05

Tijdens deze dagen kan je ook Fort Snowcat vinden, waar de kleintjes rondjes kunnen rijden op een echte sneeuwscooter.

lb_fortsnowcat_01