Wunderland Kalkar organiseert dit jaar een griezelig mooi kinder Halloween-evenement

Binnenkort heerst er weer een vrolijke Halloween-sfeer in themapark Wunderland Kalkar. Jong en oud, gezinnen en andere onverschrokken mensen kunnen zich op drie geselecteerde weekenden verheugen op een griezelig en mooi kinder-Halloween. De poorten van dit bijzondere evenement gaan open op 12 & 13 oktober, 19 & 20 en 26 & 27 oktober van 10.00 tot 17.00 uur Naast de bekende attracties wacht er een speciaal programma.

 

Kinderen die met Halloween naar Wunderland gaan mogen dat doen in hun stoere Halloweenkostuum. Ze kunnen er pompoenen uitsnijden, een selfie maken met Kernie, marshmallows roosteren boven het vuur of het griezelige huis binnen gaan. Monsters en geesten zullen ze achter elke hoek opwachten.

 

Halloween-programma voor kinderen:

 

Gruselhaus

Iedereen die een voet over de drempel van het enge huis zet, voelt een koude adem in zijn nek. Ontdek welke griezelige wezens vanuit de mist naar je reiken! Hier kunnen de kleintjes ook griezelig plezier beleven. Een beetje spanning is gegarandeerd!

 

Pompoen snijden

Ze glimlachen, kijken grimmig of kijken een beetje bang. Halloween is moeilijk voor te stellen zonder pompoenen. Wie bedenkt het meest ongewone pompoengezicht? In Kernie’s Village kunnen kleine bezoekers hun eigen Halloween-pompoen uitsnijden.

 

Trick or treat

Je kunt een trick or treat-tour door het park maken! De taak is om alle stempels te verzamelen; als beloning wacht een persoonlijk Halloween-diploma.

 

In het weekend en tijdens de herfstvakantie is themapark Wunderland Kalkar dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Wie meer wil, kan zijn spookachtige ervaring uitbreiden met een overnachting en zich na een spannende dag laten verwennen in het all inclusive hotel. De avond wordt afgesloten met een verfrissend drankje in de hotelbar en een spelletje bowlen.

 

Bron en foto’s: Wunderland Kalkar