Walygator Grand-Est organiseert een angstaanjagend horrorfeest

Van 19 oktober tot 3 november 2024 nodigt Walygator Grand-Est haar bezoekers uit voor een Halloween als geen ander. Ontdek nieuwe ervaringen, angstaanjagende wezens en dompel jezelf onder in een wereld waar angst en feest één worden.

 

In Walygator Grand-Est zullen zombies en andere enge wezens de bezoekers weer de stuipen op het lijf jagen. Het park organiseert ook dit jaar weer een Halloweenevenement met twee nocturnes. 

 

Spookhuizen

 

Terreur à l’Asile Revient

Een macabere uitdaging die alleen moet worden aangegaan door mensen met een (zeer) sterk hart… Welkom bij Terreur à l’Asile, de attractie die je in de diepste horror zal onderdompelen en je kennis zal laten maken met onbekende verschrikkingen.

Angst en opwinding zullen zich vermengen in deze spannende ervaring, gereserveerd voor de dapperste zielen van 16 jaar en ouder.

 

Terror House

Laat je verleiden door de mysteries van het Terror House, een ervaring die je meeneemt naar een universum waar realiteit en het bovennatuurlijke samenkomen.

Bereid je voor om dit spookhuis binnen te gaan, waar verontrustende wezens om elke hoek op de loer liggen en je elk moment kunnen verrassen. Paranormale verschijnselen, plotselinge verschijningen en angstaanjagende geheimen wachten op je in elk van de sinistere kamers.

 

Nieuw: L’Usine

Betreed het fabriek, een vervloekte gieterij waar machines monsters zijn geworden en de zielen van voormalige arbeiders rusteloos ronddwalen. Roest heeft het leven vervangen, maar de schaduwen van het verleden blijven deze plekken achtervolgen. Ben jij dapper genoeg om dit doolhof van industriële nachtmerries te verkennen? Als je eenmaal door de deuren bent gegaan, is er geen weg meer terug.

 

Nocturnes

Op zaterdag 26 oktober kan je de unieke Halloweensfeer opsnuiven tot 20.30 uur. En alsof één avond nog niet genoeg is, duurt de tweede avond, 31 oktober, tot 22.00 uur, met een groot vuurwerk om het evenement in stijl af te sluiten.

 

Bron en foto: Walygator Grand-Est