Twee nieuwe spookhuizen voor Halloween in Skyline Park

Van 18 oktober tot 20 oktober 2023 en van 25 oktober tot 3 november organiseert Skyline Park opnieuw een Halloweenevenement. Griezelige figuren en vreemde belevenissen zorgen er voor dat je bezoek tijdens deze dagen bijzonder wordt.

 

Griezelige personages, enge ontmoetingen en enge attracties maken Halloween ook dit jaar weer tot een bijzondere belevenis in Skyline Park. Bijna geen andere periode trekt op magische wijze kleine en grote geesten, monsters, heksen en ridders aan. Zelfs voordat het heksenuur begint, zorgen ongewone figuren voor onheil in Skyline Park. Als de mist over het park trekt en de dagen korter en donkerder worden, is het verder gezellige pretpark nauwelijks herkenbaar.

 

Dit jaar kun je twee gloednieuwe Mazes verwachten die niet voor bangeriken zijn. Het Mystic Horror Maze met een lengte van 250 meter is het langste horrordoolhof van Beieren. Wie is dapper genoeg om het mystieke bos te verkennen?

 

Of gaat uw voorkeur uit naar het Bloody Tower Hotel? Boek een onvergetelijke “Never Come Back Tour” en check in bij het beruchte Bloody Tower Hotel, een ooit prachtig groots hotel uit de jaren 20 waar je ergste nachtmerries werkelijkheid worden! Deze unieke horrordoolhof neemt je mee in een wereld vol horror, waar achter elke deur en in elke kamer een nieuwe, zenuwslopende verrassing wacht.

 

Diehard horrorfans kunnen dit jaar weer uitkijken naar een eng schaduwkamp van fansite Skyfans.de. Het is niet voor de gevoelige mensen, maar meer wordt er niet over verteld.

 

Jonge bezoekers kunnen zich weer laten schminken en een ritje maken op de spooktrein. ’s Avonds wacht u een adembenemend vuurwerk en zorgt de fakkeltocht voor een onvergetelijke afsluiting.

 

Bron en foto: Skyline Park