The Villains komt terug naar Mondo Verde

Halloweenliefhebbers kunnen ook dit jaar weer terecht voor een avondje griezelen tijdens The Villains in Mondo Verde. Halloween The Villains van Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde is inmiddels een bekend begrip geworden. Dit jaar wordt het evenement al voor de negende keer georganiseerd.

 

Wil je lekker gruwelen met Halloween? Dat gaat zeker lukken bij een bezoek aan The Villains. De wereldtuinen van Mondo Verde in Landgraaf worden getransformeerd in een onheilspellend gebied met een grote verscheidenheid aan scare zones, en scare actors die je de stuipen op het lijf gaan jagen.

Dit evenement vindt plaats op 25 en 26 oktober, de deuren zijn geopend van 19 uur tot 0 uur. Tickets beschikbaar op www.the-villains.com.

 

Deze 9de heeft 6 grote scare zones gebaseerd op het thema van deze editie: Unleashed Hell!

 

Aztec Sacrifice

Het ooit machtige rijk der Azteken begint in te storten… om hun macht terug te krijgen denken de overblijvende mensen dat ze iedereen moeten offeren die hun domein betreedt.

 

Cuddles Cannibals

Mr Cuddles is terug!

De bekende moordenaar en zijn en zijn moorddadige kannibalenbende zijn dorstig naar meer slachtoffers. Pas op voor uw kinderen.

 

Cemetery

Wie durft het kerkhof in het bos te betreden? Er wordt gezegd dat het er spookt en dat de doden er niet in vrede rusten, maar rondzwerven.

 

Toy Factory

Deze speeltjes werden niet verkocht, maar de vraag is waarom? Kom spelen in de speelgoedfabriek, want ze zien je er graag huilen!

 

Dead End

Wat schuilt er achter de hekken? Wat wacht je op de Dead End? Kun jij heel snel rennen?

 

Hellfest

Alle ronddwalende schurken genieten van het Hellfest met attracties, vuurspuwshows en wandelacts. Soms willen ze je bang maken en soms mag je met ze op de foto!

 

Freak House

Een enge indoorervaring! Wat voor freaks zitten er binnen? 

Deze indoorervaring heeft een beperkte bezoekerscapaciteit, daarom moet je online een ticket kopen! 

 

Meet & Greet with the villains

Om 23:30 uur worden alle scare zones gesloten en de schurken verzamelen zich in Hellhambra voor de Meet & Greet met de bezoekers.

Hier kun je tot 24:00 uur op de foto!

 

Bron en foto: Villains