SeaWorld San Antonio opent nieuw themagebied voor jonge bezoekers met achtbaan

SeaWorld San Antonio onthulde haar plannen om in 2025 een volledig nieuw themagebied te openen. Dit gebied zal de naam Rescue Jr. krijgen en zal vol avontuur zitten voor de jonge bezoekers van het park.

 

Rescue Jr., het nieuwe themagebied van SeaWorld San Antonio, zal een avontuurlijke zone worden waarin de jonge bezoekers meegenomen worden naar het hart van SeaWorld’s inzet om dieren te redden. Jonge ontdekkingsreizigers kunnen hier niet alleen spannende attracties ervaren, maar ook uit leren hoe SeaWorld bedreigde diersoorten beschermt en rehabiliteert. Een spannende combinatie van leren en plezier wacht op hen.

 

Het nieuwe gebied zal vier attracties rijk zijn, waarvan drie nieuwe. Een van die attracties wordt Ocean Quest Express, een treinritje. De tweede attractie wordt Tide Pool Tumble, een waterspeelplaats en de derde wordt Seabird Swing, een kleine kettingcarrousel. De grootse attractie wordt de achtbaan Beach Rescue Racer.

 

Beach Rescue Racer wordt een achtbaan van 300 meter lang, die gebouwd wordt door het Duitse bedrijf Zierer. Het treintje zal de vorm krijgen van een strandjeep. RDCB denkt dat deze achtbaan een Family Boomerang wordt met twee tracks, waardoor een race effect ontstaat. Een soortgelijke achtbaan opende al in Legoland Windsor met Minifigure Speedway.

 

Bron en foto’s: SeaWorld