SeaWorld Orlando kondigt komst Flying Theater aan

SeaWorld Orlando opent in 2025 het allereerste Artic Flying Theater ter wereld. De bezoekers zullen meegenomen worden op een vlucht boven Arctische landschappen, waarbij ze majestueuze dieren bewonderen en op zoek gaan naar het noorderlicht.

 

SeaWorld Orlando onthulde haar plannen om in het voorkaar van 2025 een baanbrekende attractie te openen. In deze attractie vlieg je over ijzige landschappen, duik je onder bevroren water en kom je oog in oog te staan met enkele prachtige dieren. Van majestueuze belugawalvissen tot ontzagwekkende orka’s en walrussen, dit avontuur plaatst de deelnemers midden in de actie. Het is ook allemaal binnen, dus regen of zonneschijn, deze attractie garandeert het hele jaar door een coole, spannende ontsnapping voor het hele gezin.

Dankzij speciaal voor dit project gemaakte filmapparatuur kon het bekroonde productieteam in enkele van de meest afgelegen delen van het Noordpoolgebied filmen en de diverse omgeving in verbluffend detail vastleggen. Van weelderige, groene tot kristalheldere wateren vol met zeeleven, gasten worden naar locaties vervoerd die anders voor de meesten onbereikbaar zijn.

 

 

Bron en foto: SeaWorld Orlando