Parc Ange Michel kondigt komst nieuwe achtbaan aan

Het Franse pretpark Parc Ange Michel zal volgend jaar een gloednieuwe achtbaan openen. Het park maakte dit bekend via haar sociale media kanalen. Doch blijft men karig met verdere informatie. Het blijft bij een afbeelding die de bezoekers al moet teasen.

 

Parc Ange Michel blijft haar aanbod uitbreiden, nadat men in 2023 al een Drifter attractie opende en familiale vrijevaltoren, zal volgend jaar een grote nieuwe achtbaan openen. Via een afbeelding op de sociale mediakanalen van het park werd een afbeelding gedeeld, die de bezoekers al warm moet maken. Hierbij staat ook de slagzin Préparez-vous à crier, vrij vertaald betekent dit: maak je klaar om te gillen.

Voorlopig wil het park nog geen echte details vrijgeven, maar aan de afbeelding te zien is de kans groot dat we een achtbaan van het type Euro-Fighter mogen verwachten. Dit type achtbaan wordt gebouwd door Gerstlauer. In België kunnen we hiervan al een exemplaar vinden met Typhoon in Bobbejaanland en in Nederland is er Falcon in Duinrell. Uiteraard is het voorlopig nog gewoon een gok.

Wat het park wel wilde vertellen is dat dit het meest ambitieuze project uit haar geschiedenis wordt. Men wil met de komst van deze achtbaan de dynamiek van dit familiepark nieuw leven inblazen en een nieuwe groep bezoekers aanspreken.

 

 

Bron en foto: Parc Ange Michel