Opnieuw horror te beleven tijdens Fright Nights in Walibi Holland

Nog tot en met 3 november gaat het Halloweenevenement van Walibi Holland door. Overdag kunnen de jongste bezoekers genieten van de Spooky Days, wanneer het donker wordt gaan de Fright Nights van start en begint de echte horror.

 

Spooky Days

Halloween Spooky Days is een Halloween beleving voor stoere monsters tot 12 jaar. Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend en een beetje griezelig.

De Spooky Days gaan nog door op 12, 13, 19 t/m 31 oktober en 1 t/m 3 november 2024 van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op de combi-dagen (12, 13, 19, 20, 25, 26, 27 en 31 oktober en op 1, 2 en 3 november) is er ook Halloween Fright Nights. Halloween Fright Nights begint om 18:00 uur.

 

Griezelzones

 

Road Kill

In een vergane wereld, tussen de autowrakken, wonen de scrappers. Ze zijn de laatste van hun soort en leven weg van de maatschappij. Ze hebben van oude ijzeren voorwerpen hun eigen mobiele monster gemaakt om zo de wereld weer terug te nemen. Hier hebben ze de hulp van kleine monsters zoals jij voor nodig! Help jij ze met het veroveren van de wereld?

 

Festival of Freaks

Ben jij klaar om Daysee te ontmoeten? Wie weet spot je haar wel in haar eigen Festival of Freaks. Hier is van alles te beleven en te doen. Maak je eigen Daysee masker of help Daysee met het kraken van de monstercode.

 

Tangled Twigs

Een magische burenruzie loopt uit de hand. Help je mee het probleem oplossen of maak je de ruzie erger?

 

Pirates Cove

All hands on deck! Piraat of Viking… laat maar eens zien wie het beste kan zwaardvechten!

 

Nightmares

Deze dagdroom loopt uit de hand. Is het een sprookje of je grootste nachtmerrie?

 

Ghostly Graveyard

Heb jij het lef om dit kerkhof te bezoeken? Mooi! Verzamel bij de grafkisten! Wees voorzichtig…  alles lijkt hier te leven.

 

Monsterjacht

Klaar om de monsters te vinden? Ga in alle Spooky Days Griezelzones en in Camp of Curiosities op zoek naar de kleine versteende monsters. Een aantal van deze monsters hebben een blauwe neus. Als jij weet hoeveel monsters er zijn met een blauwe neus, ga dan naar Festival of Freaks. Met dit getal zal de Monsterkist voor je opengaan.

 

Monsterbal

Klaar om een freakfeest te hebben met alle Spooky Days Monsters? Vanaf 17:00 uur zullen alle Spooky Day Monsters zich verzamelen in Festival of Freaks om daar één groot Monsterbal met jou te houden. Dans, speel en maak die laatste foto met jouw favoriete griezelfiguur.

 

Halloween Fright Nights – Cheers to Fears

Eddie brengt een toost uit op al jullie angsten: Cheers to Fears! In zijn donkere kelder liggen vaten vol met bloed van zijn slachtoffers te rijpen voor de beste smaak, klaar om opgeheven te worden in een bloederige Cheers to Fears. Beleef deze oktober de ultieme horrorbeleving tijdens Halloween Fright Nights. Proost jij mee met Eddie?

 

Haunted Houses

 

Nieuw: Us vs You

Ga NIET naar binnen! Hier wordt een fataal spel gespeeld. Al snel merk je hoeveel macht geld met zich meebrengt. Binnen ben jij het lijdend voorwerp in de gameshow ter vermaak van de rijksten der aarden. Niks pijnloze dood… creatief martelen tot je sterft. Mijn geld voor jouw leven!

 

 

The Villa

Altijd al de hoofdrol in een horrorfilm willen spelen? Audities zijn hier tijdens Halloween niet nodig. Betreed The Villa en je belandt in een Hollywood hel! Weet je wel heel zeker dat je wilt schitteren als filmster?

 

Psychoshock 

Wees gewaarschuwd! In het lab wordt onderzoek gedaan naar angst. Voor bizarre experimenten zoeken zij voortdurend verse proefpersonen. Wees dus gewaarschuwd als je Psychoshock binnengaat…

 

Jefferson Manor

Jaren geleden is hier de familie Jefferson op mysterieuze wijze overleden. Als je de geruchten moet geloven, riepen de Jeffersons geesten op. Kloppen deze geruchten en is dit de familie fataal geworden…?

 

Extreme Experiences

 

Below

Jij bent het nieuwste teamlid van de NOPCS (New Orleans Pest Control Services). Dit is een team dat de meest hardnekkige ongedierteplagen bestrijdt. Jullie krijgen een niveau 5 melding binnen: het hoogste dreigingsniveau. Time for action! Met je team betreed je de backswamp service and gas station op zoek naar de ongedierteplaag… maar wat treffen jullie aan? Is het wel ongedierte?

 

The Clinic

Durf jij het aan om een behandeling te boeken in deze beruchte kliniek? Dr. Adams neemt je met de grootste zorg en precisie onder handen. Zoals bij een zorginstelling hoort, is Dr. Adams erg strikt in zijn geheimhouding. Eén ding kunnen we je wel vertellen, je verlaat de kliniek als een heel ander mens! Tenminste, als je de kliniek verlaat…

 

Slaughterhouse

HELP WANTED! In Slaughterhouse zijn we op zoek naar bereidwillige collega’s om het team van butchers te versterken. Als je sollicitatie goed verloopt, kan je meteen beginnen. De messen zijn geslepen, dus trek je werkkleding aan. De bloedspetters vliegen je namelijk om de oren… nice to meat you!!

 

Dinner Experience: Camp Of Curiosities

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om ‘romantisch’ te dineren in één van de freak caravans van Camp of Curiosities?  Dan is dit je kans! Verslik je niet, want de freaks van Eddie lusten je rauw. We dagen je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke en exclusieve Dinner Experience…  Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes, nagerecht en 75 minuten onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee).

 

Backstage Tour

Grijp deze kans! Ben jij een groot Halloween Fright Nights-fan en heb je altijd al eens achter de schermen willen kijken van deze gruwelijke experience ? Koop dan nu je ticket voor een exclusieve backstage tour. We dompelen je onder in de wereld van Halloween Fright Nights en geven je een exclusief kijkje in de keuken. We vertellen je over de geschiedenis van Halloween Fright Nights, laten je de techniek achter één van onze Haunted Houses zien én je krijgt toegang tot de grime- en kledinglocatie van onze scare actors… Bovendien krijg je een geweldige herinnering mee naar huis. Dit wil jij als echte Halloween Fright Nights-fan zeker niet missen! Er zijn maar een beperkt aantal tickets voor deze exclusieve backstage tour beschikbaar. Koop daarom nu snel je tickets, want op is echt op…

 

De backstage tour is te boeken op deze datums:

  • Zondag 13 oktober om 12:00 uur en 13:00 uur
  • Zondag 20 oktober om 12:00 uur
  • Vrijdag 25 oktober om 12:00 uur
  • Zaterdag 26 oktober om 12:00 uur en 13:00 uur
  • Zondag 27 oktober om 12:00 uur en 13:00 uur
  • Donderdag 31 oktober om 12:00 uur
  • Vrijdag 1 november om 12:00 uur

 

Walkthroughs

 

Camp of Curiosities

De smerige geur van zaagsel en olifantenpoep dringt je neusgaten binnen. Op de achtergrond hoor je hysterische circusmuziek en de vrouw met de baard staart je indringend aan. Probeer de messen van de messenwerper te ontwijken als jij door het verlaten Camp of Curiosities dwaalt…

 

Wicked Woods

Na de Salem Witch Trials in 1692 dacht het volk dat ze alle heksen hadden uitgeroeid en weer veilig waren. Maar de sterkste en meest kwaadaardige heksen overleefden het en trokken zich terug in het diepe, donkere bos… Op de loer, wachtend en sterker dan ooit… Durf jij het aan om Wicked Woods in te trekken?

 

Scare Zones

 

Ghostly Graveyard

Een wandeling door de thuisbasis van de dwalende zielen. Heb jij het lef om dit kerkhof te bezoeken? Wees op je hoede, want het lijkt hier te leven. Wie weet ben jij de volgende prooi.

 

Tangled Twigs

De natuur lijkt op het eerste gezicht heel vredig, tot je iets verder kijkt. De takken van bomen en struiken lijken je te willen wurgen. Weet jij aan de kracht van ‘mother nature’ te ontkomen of eindig je als vogelverschrikker, vastgenageld aan een paal.

 

Pirate’s Cove

All hands on deck! De moordlustige bemanning van Queen Anne’s Revenge wacht je op in Pirates Cove. Kielhalen en je dwingen ‘de plank’ te lopen, dat zijn hun favoriete bezigheden. Houd jij je hoofd boven water of lukt het de piraten om je kapot te maken?

 

Nightmares

Veel kinderen hebben nachtmerries. De meesten groeien hier overheen. Sommigen niet. Slaap lekker…

 

Bron en foto: Walibi Holland