Nieuwe horrorattractie voor Heide Park tijdens Halloween

In Heide Park loopt het Halloween-evenement dit jaar van 5 tot en met 31 oktober. Op deze dagen beleef je achtbaanritjes in het donker, is er familievriendelijke horror en openen er extra horrorattracties. In het betoverde bos heeft de magische fee hulp nodig van dappere kinderen. Op alle lange openingsdagen (alle zaterdagen in oktober en 30 t/m 31 oktober) liggen er niet alleen vriendelijke karakters op de loer in de drie horrordoolhoven van het park. Op deze dagen gaat het resort om 12.00 uur open.

 

Nu het donkere seizoen weer begonnen is, draait alles in het grootste pretpark van Noord-Duitsland om gruwelijk mooie momenten. Bezoekers groot en klein vieren dit jaar Halloween in een feeëriek aangekleed Heide Park Resort. Griezelige figuren lijken om elke hoek op de loer te liggen of zijn het gewoon de knoestige takken van een verlichte boom? Een heel bijzondere sfeer, opgeroepen door muziek, sfeervolle verlichting en spookachtige aankleding hangt over het park.

Op alle lange openingsdagen komen naast de families vooral horrorfans aan hun trekken. Voor het eerst is er een scarezone in Heide Park. Enge wezens en de drie horrordoolhoven wachten hier op horrorfans. De sfeer wordt perfect versterkt door decoratie, griezelige geluidseffecten en de acteurs. Gloeiende fonteinen, pratende pompoenen en vuurwerk… Meer Halloween kan een park niet zijn!

 

Familiaal Halloween

Gezinnen en kleine avonturiers beleven buitengewone heksenuren en kunnen ritje maken tijdens de avond op hun favoriete verlichte attractie. 80 procent van de attracties is in het donker geopend tot 21.00 uur open. Naast de populaire piratenshow vindt op de lange openingsdagen de “Night Light Show” plaats in de piratenarena.

De kleinste Halloween-fans van twee tot zeven jaar hebben dit jaar een heel bijzondere taak: Red het magische betoverde bos! De magie verdween van de ene op de andere dag en de goede bosfee heeft dringend hulp nodig! Peppa & Schorsch in Peppa Pig Land zijn ook passend verkleed voor de Halloween Meet & Greet.

Tussendoor verleiden de kleurrijke kraampjes op de middeleeuwse markt je met handwerk en diverse soorten eten en drinken.

 

Ex Crypta – Dorf der Dämonen

Wat schuilt er achter dit pittoreske dorp diep verborgen in het bos? De bewoners lijken een erg eenzaam leven te leiden en vermijden bezoekers. Maar wat of wie verbergen ze? Niet alle mensen die hongerig waren naar avontuur keerden na hun wandelingen terug naar het dorp, soms vonden ze alleen maar verloren voorwerpen. Oude muren in het bos, geluiden en angstaanjagende schaduwen. Welkom in het dorp van demonen!

 

Naast Ex Crypta wacht het Grand Hotel Morton op gasten en in SubTerra blijven duistere figuren heersen in de duisternis. Alle doolhoven zijn te bezoeken vanaf 16 jaar.

 

SubTerra

Ze zijn overal ter wereld: Lost Places. Lang vergeten plekken met een grote aantrekkingskracht op sensatiezoekende toeristen. Ze krijgen meestal illegaal toegang. Hoe verlatener en somberder de plek, hoe groter de kick.

Met de herhaalde wereldwijde beperkingen is het onlangs ontdekte metrostation sinds 2019 vergeten. Het sensatietoerisme nam af en vooral de scene bezoekers wisten intussen de Lost-Place te heroveren.

U behoort tot de geselecteerde scènegroep. U heeft onlangs een bericht ontvangen en de uitnodiging voor een ander soort “ondergronds evenement” geaccepteerd, maar u weet niet precies wat u daar kunt verwachten… U bent op de hoogte van de geruchten die over het evenement circuleren. Je twijfelt of je er echt aan moet beginnen. Maar de kick van het verbodene en de spanning drijven je verder. Worden uw verwachtingen ingelost of wordt de reis een nachtmerrie voor u?

 

Grand Hotel Morton

Wie de sporen van de vloek van het Grand Hotel Morton durft te volgen, zal dingen zien die onvoorstelbaar lijken. Anderen hebben geprobeerd het geheim van de doos in het verlaten deel van het hotel te ontrafelen, maar zonder succes.

 

Bron en foto: Heide Park