Momentum Leisure gaat samenwerking aan met Leisure Expert Group

Momentum Leisure is een groep die momenteel al meerdere Majaland parken uitbaat in Polen, maar in de toekomst nog verder wil uitbreiden. Hiervoor ging de groep een samenwerking aan met Leisure Expert Group, die gespecialiseerd is in het ontwerpen van pretparken.

 

Momentum Leisure baat momenteel Majaland Kownaty, Majaland Warsaw en Majaland Gdansk uit, drie parken die gelegen zijn in Polen. Het is de bedoeling van de groep om nog meer parken te openen in Oost-Europa en dan vooral in Polen en Roemenië.

Om de nieuwe parken te ontwerpen ging de groep een langdurige samenwerking aan met de Nederlandse Leisure Expert Group. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van pretparken, spookhuizen en zelfs podiums voor festivals.

In de huidige parken werd bij de eerste twee vooral gewerkt met licenties van de Studio 100 groep, voor het derde park ging Momentum Leisure al een overeenkomst aan met Paramount, voor het gebruik van de Nickelodeon personages, alsook de Smurfen duiken op in dit park.

Het volgende park dat op de planning staat wordt opnieuw gebouwd in Polen, ditmaal in Gliwice. Hiervoor zal de Leisure Expert Group meteen hoofdontwerper worden.

 

Bron en foto: Leisure Expert Group