Lost in the Park keert terug naar De Waarbeek tijdens Halloween

Op 12, 19, 26, 30 oktober en 2 November van 17:00 uur tot 21:00 uur, kan je in het Nederlandse pretpark De Waarbeek weer het Halloweenevenement Lost in the Park beleven. Het park wordt dan naar eigen zeggen getransformeerd in een ware nachtmerrie.

 

Op deze speciale dagen zal het park niet de deuren sluiten om 17 uur, zoals normaal, maar wel geopend blijven tot 21 uur. Niet alle attracties zullen operationeel blijven tijdens de avond, maar er wordt gezorgd voor angstaanjagende attracties, spookachtig entertainment en huiveringwekkende verrassingen.

 

Lost in the Movies

Stap in de duisternis en waag je in het angstaanjagende spookhuis Lost in the Movies. Dit jaar werd een uniek concept gecreëerd waarin je wordt meegenomen in een wel heel bijzondere bioscoopervaring.

Of je nu een liefhebber bent van horrorfilms of gewoon op zoek bent naar een nieuwe en enge ervaring, deze bioscoop neemt je mee op een griezelige reis door de donkere hoeken van de filmwereld.

Houd er rekening mee dat de inhoud van deze beleving niet geschikt is voor kinderen onder de 12 jaar.

 

Huyze Pelle 2.0

Dit jaar werd Huyze Pelle 2.0 gecreëerd, een extra enge versie van het bekende spookhuis, speciaal ontworpen om je de rillingen over je rug te laten lopen!

Durf jij dit spookhuis te betreden? Bereid je voor op een enge reis door duistere gangen, spookachtige kamers en mysteries.

Een bezoek aan het spookhuis wordt afgeraden aan personen jonger dan 12 jaar.

 

Camping Nooit geen Rust

Ben je toe aan een onvergetelijke nachtrust? Boek dan nu een avondje op Camping Nooit geen Rust! Deze oer-Hollandse camping is echter geen doorsnee vakantiebestemming. Hier gebeuren angstaanjagende dingen die je nachtrust gegarandeerd verstoren. En de eigenaar? Laten we zeggen dat je hem beter niet kunt vertrouwen… Durf jij het aan om deze horrorcamping te bezoeken?

Dit spookhuis is geschikt voor personen vanaf 12 jaar.

 

Meet & Greet

In de fotozone krijg je de kans om op de foto te gaan met een van de angstaanjagende wezens.

 

Bron en foto: De Waarbeek – Lost in the Park