Legoland Deutschland organiseert een monsterfeestje tijdens Halloween

Tot en met 2 november lopen de monsters weer los in Legoland Deutschland. Dit jaar hebben de monsters enkele nieuwigheden meegebracht naar het park. Zo is er de Monster Villa in Mini Land. Vier weken lang kunnen avontuurlijke bezoekers de nieuwe attractie met het laboratorium van de gekke professor, de heksenkeuken en de vampiercrypte verkennen. Maar wees voorzichtig! Vooral in het weekend moet je voorzichtig zijn met de bewoners van het huis.

 

Tot en met 2 november kan je weer de monsters ontmoeten in Legoland Deutschland. Op zaterdagen blijft het park geopend tot 20 uur. In het park kan je de enge straat verkennen en luisteren naar live muziek, die gespeeld wordt vanop het dak van de villa.

Duizenden pompoenen en vriendelijke enge personages maken het bezoek tot een onvergetelijke ervaring. Op 2 november schittert de lucht in heldere kleuren als het traditionele vuurwerk wordt afgestoken – de perfecte afsluiting van het Halloween-spektakel in het Beierse familiepretpark.

Het hoogtepunt van het Halloween-seizoen van dit jaar in Legoland Deutschland is de gloednieuwe “Monster Villa”. Dappere bezoekers verkennen het laboratorium van de gekke professor, de borrelende ketels in de heksenkeuken en de donkere vampiercrypte maken de ervaring intenser.

De Legoland vampiers en heksen dwalen door de donkere paden en worden dit jaar bijgestaan door de brutale vogelverschrikker.

In het LEGO-creatieve centrum van het park, Rebuild the World, kunnen bezoekers LEGO-pompoenen bouwen volgens instructies of naar eigen inbeelding, zo er ontstaat een groeiend pompoenveld gemaakt van LEGO-stenen.

Naast de nieuwe attracties zijn er ook weer populaire Halloween-klassiekers in het park te vinden. Als bezoekers de enge straat en de bordjes “Naar de Monster Party” volgen, komen ze langs spinnenwebben en duizenden echte pompoenen en lopen regelrecht het horrorbolwerk in het LAND VAN DE RIDDERS binnen. Daar koken lachende heksen hun bloedrode heksendrankje en is de achtbaan “Fire Dragon” omgetoverd tot de “Disco Dragon” met discolichten en griezelige muziek.

In Miniland, in het hart van het park, nodigt de heks Pimpinella je uit voor haar eigen heksenfeest tijdens de lange zaterdag opening. The Children’s Band zorgt voor vrolijke muziek vanaf het dak van de Monstervilla. Als je de voorkeur geeft aan achtbanen en dergelijke zonder de enge actie, kun je zoals altijd van het park genieten, ver weg van de enge straat. En als je nog steeds niet genoeg monsters hebt gezien, bekijk dan de leuke 4D-film “The Monsters Are on the Loose!” in de LEGO Studios.

 

Bron en foto: Legoland Deutschland