Kolmården breidt Bamses World uit met Trollskogen

In de zomer van 2025 opent Kolmården Trollskogen – de grootste uitbreiding van themagebied Bamses World tot nu toe. Met de opening van Trollskogen opent Bamses World een magische wereld vol avontuur, spel en mysterie die het hele gezin zal betoveren. Je betreedt er een bos waar overal verrassingen te vinden zijn en waar je je verbeelding de vrije loop kan laten gaan.

 

In Trollskogen wachten spel en avontuur achter elke kromme boomstam. Verborgen in de schaduw bevindt zich de Tuff Tuffinars Association, waar schurken als Knocke en Smocke, de Wolf-neven en de zeezieke piraten hun geheime plannen smeden. Diep in het bos doemt het vrolijke kasteel van de trollen op: een mysterieus gebouw dat wacht om ontdekt te worden.

De Trollskogen is een magisch en avontuurlijk gebied van 4.000 vierkante meter, waar de fantasie de vrije loop krijgt. Hier kunnen kinderen en volwassenen samen het prachtige Speelkasteel verkennen, spetteren in het uitbundige wateravontuur, naar de Piratentuin gaan en spannende uitdagingen aangaan in Hia Hia’s Drakennest. Mis ook een bezoek aan Knocke and Smocke’s Trading Bod niet, een themawinkel vol verrassingen. Trollskogen is een plek waar het avontuur nooit eindigt – gevuld met spannende ervaringen voor iedereen!

De speeltuin wordt gebouwd door het bedrijf Hampus Playgrounds. Voor het ontwerp en aankleding deed het park beroep op Joravision.

 

De belangrijkste attracties van Trollskogen:

 

Trollslottet: een prachtig klimkasteel met meerdere niveaus

Krokodilfloden: een uitbundig wateravontuur voor alle leeftijden

Sjörövarnas Trädgård: speelplezier op ballenbanen

Hia Hia’s Drakennest: spellen voor de jongsten bij vriendelijke draken en grote eieren

 

Bron en foto: Kolmården