Heerlijk griezelen in Fantasiana tijdens Halloween

Voor Halloween wordt het Oostenrijkse pretpark Fantasiana opnieuw omgetoverd tot de spookachtige hoofdstad van Oostenrijk, voor zowel kinderen als volwassenen. Dit evenement vindt plaats van 26 oktober tot en met 2 november.

 

Het park zal prachtig gedecoreerd worden, zodat heel wat te ontdekken valt. Duizenden pompoenen, balen stro en skeletten sieren het park, terwijl de heksen uit de sprookjeshuizen zijn ontsnapt en de lucht in het sprookjesbos onveilig maken. De dapperste bezoekers kunnen hun moed testen in de engste horrorhuizen van Oostenrijk. Vanwege de intense horror hanteren de horrorhuizen echter een minimumleeftijd van 16 jaar. De twee horrorhuizen staan ​​afgescheiden van de rest van het park. Happy Halloween belooft een griezelige ervaring voor het hele gezin en is ook geschikt voor kleine kinderen.

 

Tijdens het evenement “Happy Halloween” heeft het park speciale openingstijden van 13.00 uur tot 21.00 uur! Het actuele showschema ontvangt u ter plaatse. De horrorhuizen gaan open als de avond valt!

 

Informatie

Vroegtijdig kaartjes kopen is aan te raden, aangezien het park op deze dagen snel de capaciteitslimiet bereikt en alleen een online gekocht kaartje toegang garandeert. Voor jaarkaarthouders is er een reserveringssysteem.

 

Bron en foto: Fantasiana