Futuroscope organiseert het familievriendelijke Halloween-evenement Futuroween

Het Franse Futuroscope organiseert ook dit jaar het familievriendelijke Halloween-evenement Futuroween. Futuroween gaat door in de Allerheiligenvakantie, van 20 oktober tot 11 november. Er zal aangepast entertainment zijn voor het hele gezin.

 

Onder de noemer Futuroween heeft Futuroscope een feestelijk programma bedacht rond het thema Halloween dat geschikt is voor kinderen en de hele familie. Hierbij zal er een humoristisch entertainment aanbod zijn. Doorheen het park vind je heel wat aankleding terug en aangepaste muziek.

In het park kan je personages ontmoeten uit de Freaky Family en de Rocket Vampires. Uiteraard zijn er ook de Raving Rabbids.

 

Happy Family The Next Level

In de 3D-bioscoop kan je de film Happy Family The Next Level gaan bekijken. In deze film wordt een familie getransformeerd in enge personages en komen ze terecht in een videogame, die hen vervloekt.

 

Dineren in Halloweensfeer

Het restaurant La Table d’Arthur zal eveneens een Halloweensfeer uitstralen. Er wordt een thema maaltijd aangeboden in een “enge” sfeer. Maar het zal uw eetlust niet bederven.

 

Grocauchemar

Zodra de avond valt, kunt u kennismaken met Grocauchemar in de avondshow The Key To Dreams.

Reis naar de wereld van dromen op zoek naar De Droomsleutel en laat je meevoeren in een sprookjesachtig spektakel vol 3D-watereffecten, lichtshows, gigantische beelden op waterschermen en pyrotechniek.

 

 

Bron en foto: Futuroscope