Freizeitpark Plohn opent nieuwe horrorattractie in Zone 22 voor Halloween

Het Duitse pretpark Freizeitpark Plohn opent ook dit jaar, tijdens haar Halloweenevenement, Zone 22. Dit is naar eigen zeggen de grootste Halloweenattractie van Oost-Duitsland. In deze zone kan je meerdere spookhuizen ontdekken. Hier wordt Reset dit jaar de nieuwe horrorattractie.

 

Freizeitpark Plohn organiseert haar Halloweenevenement dit jaar op 12, 19, 26 en 31 oktober. Tijdens deze dagen zal er overdag een familievriendelijk evenement plaatsvinden waarbij je een maisdoolhof kan ontdekken. Kinderen kunnen zich laten schminken met Halloween make-up en een DJ zorgt voor de sfeer. Verder is er een kampvuur met een grote marshmallow grill en nog veel meer. 

Vanaf 18u00 wordt het anders zo gezellige Freizeitpark Plohn heel wat enger. Dan opent Zone 22, waar de focus ligt op de horror. In deze zone zullen drie spookhuizen te vinden zijn. Om deze zone te betreden is een speciaal ticket nodig.

 

Reset

Het nieuwe spookhuis voor dit jaar wordt Reset. Hier speelt personage Vigor de hoofdrol. Vigor wil terug naar zijn oude leven… Hij wil niet meer de leider zijn van een horde wildebrassen, hij wil gewoon sleutelen aan motorfietsen. Na het werk wil hij thuis voor de TV kruipen en kijken naar een film als Mad Max. Goed plan, toch?

Dus verzamelt Vigor de laatst overgebleven wetenschappers en dwingt hen een tijdmachine te bouwen om een ​​harde reset uit te voeren en de wereld terug te brengen naar het punt van vóór de explosie.

Of deze wilde poging om terug te keren naar het verleden heeft gewerkt, kun je zelf ontdekken in ‘Reset’.

 

Bron en foto: Freizeitpark Plohn