Freizeit-Land Geiselwind wordt Gruselland Geiselwind tijdens Halloween

De dagen worden weer korter, de nachten langer, dat kan maar één ding betekenen: het is weer tijd voor de meest griezelige, maar mooie tijd van het jaar. Ook dit jaar wordt Freizeit-Land Geiselwind een griezelland en nodigt het je uit voor het grootste Halloweenevenement van Beieren. Verheug je op een prachtig versierd park met ruim 5.000 pompoenen, balen stro en figuren tot wel 2 meter hoog. Ruim 120 attracties, 7 shows en 20 verschillende diersoorten in de kleine dierentuin zorgen voor volop actie, plezier en avontuur voor het hele gezin. Het Halloweenevenement vindt plaats van 11 oktober tot 3 november.

 

Familiaal Halloween

Voordat demonen, dode mensen en geesten tijdens de Spooky Nights vanaf 19.00 uur horror veroorzaken, vindt op alle openingsdagen een familie Halloween plaats!

Verheugt u op een liefdevol ingericht park met indrukwekkende figuren, bloemen, hooibalen, pompoenen en griezelige muziek. Ontdek de 120 attracties en ruim 30 dieren in de dierentuin. Laat je inspireren door adembenemende momenten in 7 unieke showproducties en geniet van de heerlijke lekkernijen die men speciaal voor Halloween heeft klaargemaakt. Een bijzonder hoogtepunt is de vernieuwde attractie “Das Flub”. Met nieuwe effecten en volledige duisternis biedt Urhwerk een opwindende ervaring waar u gegarandeerd van zult genieten. Creativiteit is erg belangrijk in de pompoenworkshop – hier kun je griezelige motieven inkleuren en je eigen kunstwerken van pompoenen maken.

De spannende zoektocht naar de gouden pompoen begint dit jaar weer! Iedereen die hem vindt en naar de administratie brengt, krijgt een toegangsbewijs voor seizoen 2025.

 

Spooky Nights

Als de zon ondergaat en dikke mistwolken het park bedekken, nemen demonen, ondoden en bloeddorstige figuren de controle over het park over. De muziek wordt enger, de sfeer verandert en iedereen houdt zijn adem in – want dit jaar wachten er 5 enge horrordoolhoven op je. Het maakt niet uit of het om ondode piraten gaat, Dr. Lehmann en zijn griezelige bemanning, angstaanjagende moordende clowns, Japanse demonen of rottende mummies – er is hier iets voor elke horrorfan als je durft!

Tijdens de Spooky Nights is er op bepaalde dagen een spectaculaire vuurshow in de piratenarena. Als je dat te warm vindt, kun je vanaf 19.00 uur dansen op de beats van de DJ op het podium bij de hoofdingang en genieten van heerlijke cocktails of warme glühwein. Je kunt je opwarmen bij de vuurvaten en de griezelige sfeer op je laten inwerken. In de Vampire Club, te vinden in het gezellige Anker, kun je bovendien heerlijk eten, goede muziek en een speciale sfeer verwachten. de VR-ervaring YULLBE GO biedt nog meer spanning. Met *Traumatica* dompel je jezelf onder in een unieke horrorervaring met jump scares en nog veel meer – niet voor bangeriken! Voor de jongere gasten blijven de kindvriendelijke attracties open tot minimaal 19.00 uur, terwijl alle overige attracties tot minimaal 20.00 uur geopend zijn. Het park zelf blijft tot minimaal 23.00 uur.

 

Spookhuizen

 

Fluch des Ramses

Betreed de verlaten Tempel van Ramses, een donker labyrint van eindeloze, kronkelende gangen. Maar pas op: de ondode onderdanen van de farao liggen op de loer in de schaduw en hebben maar één doel: indringers opsporen en vernietigen.

 

Green Blood Hill

Het beruchte landgoed van DR Lehmann opent weer zijn deuren. Doorkruis de onheilspellende wachtruimte, de sombere behandelkamers en de angstaanjagende mortuariumkamer. Gevaarlijke figuren loeren om elke hoek – kun jij aan deze gruwel ontsnappen?

 

Flubodelic

In de werkplaats van professor Flub heeft een ogenschijnlijk onschuldige freakshow plaatsgevonden. Maar laat je niet misleiden: de freaks zijn bezig met hun gevaarlijke onzin. Betreed je deze attractie echt vrijwillig?

 

Piraten sterben nie – nieuw

Op vier verdiepingen wacht je hier een donkere reis boven en onder water. In deze angstaanjagende piratenwereld liggen monsters op de loer die je meedogenloos zullen achtervolgen. Ontsnap jij aan de enge wezens?

 

Oni im Labyrinth- nieuw

In Dragon Bay leidt het pad je naar een verward labyrint dat wordt bewoond door horrormaskers en mythische wezens. Ontsnap aan de vloek als je kunt – maar wees gewaarschuwd: velen gingen erin, maar kwamen er nooit allemaal uit…

 

Bron en foto: Freizeit-Land Geiselwind