Familypark viert Filippos Gruselparty tijdens Halloween

Het Oostenrijkse pretpark viert dit jaar Halloween van 25 oktober tot 3 november en dit onder het motto Filippos Gruselparty. Maar vlak voor het echte Halloweenfeest, krijgen de bezoekers al een Halloween Warm-up.

 

Omdat er dit jaar vanwege de periode van de herfstvakantie slechts tien evenementendagen mogelijk waren, besloot Familypark een weekje eerder al Halloween te vieren. Van 18 tot 20 oktober bezoekers kunnen alvast in de stemming komen voor het grote enge feest. Op vrijdag en zaterdag is het park tot 20u00 geopend. Op het openluchtpodium vindt een kleurrijk voorprogramma voor kinderen plaats en het spookhuis “Nightmare Manor” is al geopend. Griezelige wandelacts zorgen voor een Halloween-sfeer, net als de griezelige decoraties en lichteffecten. Indien gewenst kunnen de make-upheksen artistieke motieven op de gezichten van bezoekers toveren.

 

Van 25 oktober tot 3 november wacht een uitgebreider programma

 

In 2024 krijgen de gasten in de showtent opnieuw een showprogramma van topklasse met internationale artiesten aangeboden. De kindershow maakt gezinnen met jongere kinderen blij terwijl parkmascotte Filippo samen met zijn vrienden een nieuw avontuur aangaat. De avondshow biedt een spetterende mix van acrobatiek, zang en dans op het hoogste niveau. Hoogtepunten dit jaar zijn onder meer het komische duo ‘Mustache Brothers’ in de kindershow en de bekroonde trapeze-acrobatiek in de avondshow.

 

Bovendien zal de populaire goochelshow van Patrik Kulo de gasten verbazen op het openluchtpodium voor restaurant Römer. Dit jaar mogen we ook voor het eerst de poppenspeler “The Gipsy Marionettist” op dit podium verwelkomen, die het publiek zal vermaken met zijn brutale skelet.

 

Twee keer per dag dansen de griezelige feestgangers door het park tijdens de Halloweenparade . Grote en kleine bezoekers kunnen mascotte Filippo en zijn enge vrienden aanmoedigen en hen vergezellen op hun reis. Ook onze populaire meestersnijder Alex Neumayer zal weer zijn pompoenkunstwerk exposeren. Wie bijzonder dapper is, kan een extra dosis kippenvel krijgen in het spookhuis ‘Nightmare Manor’.

 

The Underground Zone

 

In dit nieuwe gebied direct naast het park worden meerdere eet en drankstandjes geplaatst, zodat er meer zitplaatsen gecreëerd worden. Deze kan je vinden in een partytent en zijn dus overdekt.

 

Bron en foto: Familypark