Erlebnispark Schloss Thurn belooft een griezelige ervaring tijdens Halloween

Griezelige maskers, enge ontmoetingen, enge attracties – Halloween 2024 is een bijzondere ervaring in Erlebnispark Schloss Thurn. Er is geen enkele andere periode die geesten, heksen en magiërs aantrekt. Nog voor het spookuur aangebroken is, wordt het park ondergedompeld in een Halloweensfeer.

 

In het Duitse pretpark Erlebnispark Schloss Thurn zullen meer dan duizend pompoenen Halloween tot een hoogtepunt brengen. Maar niet alleen pompoenen betoveren het park. Speciale lichteffecten en mist dompelen het hele park onder in een mysterieuze sfeer.

Naast alle horror in het Beierse attractiepark kan je natuurlijk ook veel plezier beleven in de attracties. De jonge bezoekers kunnen een echt kinderhorrorlabyrint ontdekken. Ze mogen zelfs verkleed naar het park komen.

Het Halloweenevenement van Schloss Turn vindt plaats van 25 oktober tot 3 november 2024. Overdag is het park gezellig griezelig, zodat het hele gezin ervan kan genieten en dit van 11 uur tot 18 uur. Van 25 tot 31 oktober, vanaf 18.00 uur tot 1 uur ’s nachts, vinden de Scary Nights plaats in het park, welke een aanbevolen leeftijd hebben van vanaf 16 jaar.

 

Bron en foto: Erlebnispark Schloss Thurn