De magie van de winterperiode daalt neer over Center Parcs!

Fonkelende lichtjes, sfeervol kaarslicht en hartverwarmende geuren en kleuren … de winter is één groot feest, zeker bij Center Parcs! Vanaf 1 december trekken de vakantieparken hun winters jasje weer aan en verwelkomen ze hun gasten voor een kerstvakantie vol plezier, om de banden met vrienden en familie opnieuw aan te halen.

 

De vakantiegangers worden ondergedompeld in een magische wereld. Op het programma één en al feest: sfeervolle versieringen en verlichting, marshmallows roosteren bij de Winter Hotspot, seizoensworkshops, nachten vol wonderlijke dromen en feestmaaltijden die bruisen van geluk! Hoogtepunten van het winterseizoen? Kerstmis en oudejaarsavond natuurlijk!

 

Ervaar de magie van Winter Wonders op de Winter Hotspot

Nu de dagen korter worden en de lucht frisser wordt, nodigt Center Parcs u uit om de magie van Winter Wonders te ervaren in een van onze parken: gewikkeld in een gezellige deken en genietend van een warme chocolademelk bij het vuur in de Winter Hotspot.

Creëer met uw geliefden nieuwe herinneringen bij Center Parcs en vereeuwig ze door familiefoto’s maken op verschillende fotoplekken, deze worden allemaal versierd in het Winter Wonders-thema.

 

Voel je één met de natuur en met elkaar

Verken geheime natuurwandelingen in de omgeving. De unieke flora en fauna die je alleen in de winter kan vinden creëren de ideale omgeving voor wandelingen en fietstochten door de prachtige natuurgebieden in en rond onze parken.

 

Winter Workshops

Word creatief deze winter en doe mee aan een van de winterworkshops: maak je eigen winterhuis of ga de winterdagen in terwijl je een eigen rendier bouwt

 

Workshop Rendier Slee

Stel je eigen rendier met slee samen. Je kunt je fantasie gebruiken om ze te versieren maar je kan het ook versieren met elementen ui de natuur die je opgeraapt hebt tijdens een wandeling in het park.

 

Workshop Winterhuis:

Verlicht de donkere dagen met je eigen winterhuisontwerp. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste creatie.

 

Workshop Sneeuwbol:

Maak je eigen sneeuwbol als herinnering aan je verblijf in Center Parcs deze winter. Aan het einde van deze workshop kan je je eigen ontwerp schudden en zie je alle sneeuwvlokken dansen in de bol.

 

Stijlvol genieten van de winter op het meer van Terhills Resort

Terhills Resort biedt je de mogelijkheid om stijlvol samen te zijn in het hart van de natuur: een kleinschalig premium resort waar luxe en natuur hand in hand gaan met stijlvolle cottages aan het water, pal naast het Nationaal Park Hoge Kempen.

Op het meer van Terhills Resort is een unieke winterse pop-up locatie vanaf 23 oktober the place to be.

Of het nu gaat om een afterwork of een brunch, Terhills Resort biedt u elke week, van woensdag tot en met zondag, de mogelijkheid om te genieten van live muziek in een gezellige sfeer met een heerlijk menu bereid op de ofyr barbecue.

 

Geen tijd of zin om zelf te koken? Dan kan je gezellig uit eten of een feestmaal laten bezorgen in de cottage. Bij Center Parcs vindt iedereen gegarandeerd zijn gading.

Wintervakantie bij Center Parcs dat zijn onvergetelijke herinneringen met familie en vrienden om nog lang te koesteren.