De Fright Nights in Holiday Park gingen weer van start

In oktober griezelt het weer in het Duitse Holiday Park. Dit jaar vinden er 11 Fright Nights plaats. Het park opent op deze dagen opnieuw haar spookhuizen Camp Sonnenschein, Freak Circus, Titty Twister en Schnitzelhaus. Maar er wachten ook enkele nieuwigheden op de bezoekers.

 

De Halloween Fright Nights van Holiday Park vinden dit jaar plaats op 3, 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26 en 31 oktober en 2 november 2024. Alle attracties en horrorhuizen zijn deze dagen open tot 22.00 uur. Behalve de spookhuizen en scare zones kan je in het park ook genieten van drie shows.

Ook voor gezinnen is er genoeg te beleven deze dagen, het park wordt bijvoorbeeld sfeervol versierd met pompoenen, strobalen en andere versieringen.

 

Horror attracties

 

Das Sägewerk

Arno Voss was de eigenaar van een idyllische houtzagerij in het donkere bos. Hij werd beschouwd als een respectabele en gerespecteerde zakenman die zijn zagerij naar roem en succes leidde. Maar achter de schermen verborg hij een duister geheim. Hoewel hij overdag een vriendelijke en charmante ondernemer was, ontwikkelde hij, ver weg van de publieke belangstelling, een gevaarlijke obsessie met macht en controle. Hij was een meedogenloze seriemoordenaar. Onder het voorwendsel werk aan te bieden of mensen te helpen, lokte Voss nietsvermoedende slachtoffers naar een verborgen kamer in de zagerij, weg van nieuwsgierige blikken. Daar voerde hij wrede experimenten op hen uit, waarbij hij martelmethoden en zijn zaaggereedschap gebruikte om zijn duistere lusten te bevredigen.

 

Schnitzelhaus

Het Schnitzelhaus is bekend om zijn heerlijke schnitzels. Je kunt hier beter geen kijkje achter de schermen nemen, want als je te dicht bij de slager komt, eindig je misschien op het bord van de volgende gast.

 

Camp Sonnenschein

Deze verlaten camping is niet voor bangeriken! Ooit vond de dochter van een familie een pop op de camping. Maar het was geen gewone pop! Want deze pop legt een verbinding met het rijk van de verdoemden. Sindsdien is de dochter bezeten door de levende doden en niemand kan haar helpen. Slechts een paar slagen er in om aan de vloek te ontsnappen!

 

Freak Circus

Een failliet circus heeft zijn intrek genomen in een verlaten gebouw. Men is er begonnen met artistieke experimenten om nieuwe bezoekers aan te trekken. Maar sommige experimenten lopen uit de hand en het lijkt erop dat alle artiesten hun verstand hebben verloren… Kom binnen! Dit is de ‘freak show’ van het jaar.

 

Titty Twister

Kom binnen als je durft! Maar pas op, deze goddeloze plek is niet voor lafaards! Sommige van de gasten zijn nooit meer teruggezien, want in deze bar is niets wat het op het eerste gezicht lijkt.

 

NIEUW: Mad Rat

Controversiële experimenten veranderen vrijwilligers in gigantische ratten. Gewone mensen muteren in monsters, hun wanhopige kreten galmen door de gangen terwijl hun lichamen onverbiddelijk veranderen, hun menselijkheid vervaagt en alleen de waanzin blijft over.

Een misselijkmakend geritsel van duizenden ratten nadert vanuit de duisternis… ze liggen op de loer, wachtend tot je de fout maakt een stap te ver te zetten.

 

NIEUW: Murder District

Vlak aan Sky Scream hangt er onheil in de lucht s ’nachts, want hier is alles toegestaan. Tussen de beukende beats en de stille nachtelijke hemel kijken agressieve wrekers je aan. Er is hier maar één doel: overleven! Dit is geen test.

 

NIEUW: Scarecrow

Vogelverschrikkers liggen op de loer in de velden, terwijl het spookachtige geschreeuw en de klappende vleugels van doodsraven de stilte doorbreken. Op een werkelijk idyllisch deel van het pad, naast een slapende windmolen, krijgen de slachtoffers bezoek van de Zwarte Dood en dreigt de pest de parkgasten weg te vagen.

 

NIEUW: Skrämma

De ijskoude wind draagt ​​het gehuil van eeuwenoude veldslagen mee. Sombere silhouetten van eenzame Vikingen liggen op de loer in de duisternis. Vreselijke krijgers die veel bloed hebben vergoten, getekend door trauma en wonden die nooit genezen.

 

Death Game

Elke beweging wordt gadegeslagen door griezelige ogen, elke stap beslist tussen leven en dood.

 

Shows

 

NIEUW: Monster Release

De ultieme start van de Fright Night! Het griezelige ontwaakt en je angsten worden werkelijkheid. Vlucht en schreeuw nu het nog kan…

De nieuwe show aan het begin van Halloween Fright Nights brengt dans & acrobatiek en een eindeloze stoet aan vampiers, horrorclowns, gigantische ratten en andere enge monsters die ontwaken in de mist en op je afstormen.

 

NIEUW: Lichter der Vergeltung

Wanneer de duisternis valt en de sirenes klinken, is het tijd voor vergelding. Twee vijandige groepen staan ​​tegenover elkaar – in de strijd om macht, overleving en verlossing. Ervaar de nieuwe dansshow met uitgebreide lasereffecten.

 

NIEUW: Flames of Valhalla

In de schaduw van de maan, in het rustige uur vóór de strijd, verzamelen de krijgers van het noorden zich. Er staat een inval op het punt plaats te vinden, maar voordat de roeispanen de zee raken, moet het bloed vloeien. De goden eisen een offer, een leven ter bescherming en overwinning op volle zee. Spectaculaire vuureffecten, dappere Vikingen en bloed…de ultieme Halloween-show in de geest van Odin.

 

Bron en foto: Holiday Park