Bellewaerde Park wordt Bangelijk tijdens Halloween

Bellewaerde Park zal ook dit jaar tijdens Halloween heel wat te bieden hebben tijdens de Halloweenperiode. Het evenement gaat van start op 19 oktober en loopt tot 3 november 2024. Op 19, 26, en 31 oktober, alsook op 1 en 2 november vinden nocturnes plaats waarbij het park geopend blijft tot 21 uur.

 

Griezelen voor de allerkleinsten

Halloween wordt dit jaar extra speciaal, want monstertje Frankie is jarig en geeft een groot griezelfeest! Durf jij het aan om mee te vieren? Hij stak ons park in een Halloween-jasje vol kleurrijke gifdrankjes, ballonnen en spannende verrassingen.

Van kinderspookhuizen tot bangelijk leuke attracties en een ontmoeting met Koning Leeuw, Halloween is overal waar je kijkt. Kleine avonturiers worden uitgenodigd op King’s Fest. Ontmoet daar twee charmante draken, dappere ridders en een goochelende drakentemmer voor nóg meer magie, gegier en plezier.

 

Griezelen voor het hele gezin

Ook voor de kleine adrenalinezoekers staan de kicks klaar. Ze beleven hun eerste bibbers in de spookhuizen Freaky Forest en Voodoo Villains, en kijken hun ogen uit tijdens de krankzinnige stunt & dive show.

Wie graag beenderen, botten en knoken hoort rammelen, kunnen plaatsnemen in de familie-attracties die zich van hun meest griezelige kant laten zien, vol special effects!

 

Freaky Forest

Het Freaky Forest betreden kan je zuur opbreken: de gemene heksen in dit bos betoveren je in een handomdraai!

 

Voodoo Villains

Het spookhuis Voodoo Villains werd aangepast en is nu family proof! Ga dus samen op avontuur en geniet van de prachtige decors.

 

Griezelen voor de durvers

 

Ben je een echte Halloween diehard? Gil de ziel uit je lijf in één van de bloedstollende spookhuizen. Waarschuwing: elke stap die je zet, brengt je dichter bij je grootste nachtmerrie. Of misschien schuilt het gevaar wel in een duister hoekje waar angstaanjagende figuren op de loer liggen.

 

Spookhuizen

 

Mortal Mine

Onder het park ligt een oude mijn vol verhalen van werkers die nooit terugkeerden. De dappere zielen die zich naar beneden waagden, verdwenen voor altijd.

 

Funerarium

In dit verlaten mortuarium hangt een ijzingwekkende stilte… totdat je de ijskoude gangen binnenstapt. Een gestoorde dokter wacht je op, klaar om zijn gruwelijke experimenten voort te zetten. Hier ben jij zijn volgende ‘patiënt’. Denk je dat je kunt ontsnappen aan zijn scalpel, of is het al te laat?

 

Mexican Massacre

In de schaduw van een afgelegen Mexicaanse haciënda sluipt een huurmoordenaar die geen genade kent. De geur van angst hangt in de lucht terwijl hij je op de hielen zit. Kun jij je verstoppen of vind je een weg naar buiten voordat hij je te pakken krijgt?

 

Fantasylum

Hier kom je alleen als je een paar schroeven los hebt of misschien zelfs drie… Pas op, laat je niet vangen door het personeel, want eenmaal binnen kom je er niet zo makkelijk meer uit.

 

Nocturnes

Geniet tijdens de Halloween Nocturnes van 10 uur tot 21 uur van de attracties en Halloween Specials in het park. Om 21 uur worden de Halloween Nocturnes afgesloten met een spetterend muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.

 

Bron en foto: Bellewaerde Park