Bayern Park pakt uit met drie spookhuizen tijdens allereerste Halloweenevenement

Het Duitse pretpark Bayern Park organiseert dit jaar voor het eerst een Halloween-evenement met de naam Weiß-Blaue Albtraumnächte. Tijdens dit event zullen drie enge spookhuizen geopend worden.

 

In Bayern Park lijkt Halloween wat voor het hele gezien te gaan bieden. Er zullen drie enge spookhuizen geopend worden, maar voor de jonge bezoekers zijn er aangepaste activiteiten. Op 19, 20, en van 26 tot 31 oktober kan het hele gezin genieten van meerdere Halloweenactiviteiten.

Tijdens de dag zal je een Halloween Kinderdisco kunnen bezoeken en naar de show Franz-Xaver & de kleine monsters kijken, waarin de parkmascotte de hoofdrol speelt.

 

Avontuurlijke attracties

 

Gepettos Vermächtnis

Gepetto stal de magische spreuk van een fee die poppen tot leven wekt. De fee sprak vervolgens een spreuk uit over alle poppen, waardoor ze pas in oktober tot leven komen. Help de poppen de betovering te verbreken en echte mensen te worden.

 

Das Geheimnis der Wolpertinger

De onderzoeker Ludwig XXXVII, een afstammeling van koning Lodewijk XIV, heeft er zijn levensmissie van gemaakt om hier in Bayern Park een Wolpertinger in het wild te vinden. Om dit te doen heeft hij jonge ontdekkingsreizigers nodig die hem ondersteunen bij zijn zoektocht.

 

Weiß-Blaue Albtraumnächte

De Weiß-Blaue Albtraumnächte zijn toegankelijk voor bezoekers met een leeftijd van 16 jaar en vereisen een apart ticket. Het evenement vindt plaats van 18 tot en met 20 oktober en 25 tot en met 31 oktober 2024.

 

Spookhuizen

 

Die Alm

In de berghut onder de Freischütz is een zombievirus uitgebroken. Kun jij ontsnappen aan de waanzin of word je zelf een Beierse zombie?

 

Tollhaus

Ontsnap uit de menselijke bloedbank van de bloeddorstige vampieren in het stenen labyrint. Word jij het slachtoffer van hun bloeddorst of niet?

 

Der Fluch

Donkere, enge figuren hebben sommige tarotkaarten vervloekt. Kun jij de betovering verbreken en ontsnappen aan de gruwelijke psychologische terreur?

 

Entertainment

Elke avond om 20.00 uur vindt op het openluchtpodium een adembenemende vuurshow plaats. Een spektakel van vlammen, licht en fascinerende trucs .

Op 31 oktober vanaf 21.00 uur rockt de Rock Antenne Band op het podium!

 

Bron en foto: Bayern Park