Amusementspark Tivoli organiseert weer een Halloween Party

Op 19, 22 en 25 oktober 2024 kun je tijdens Tivoli’s Halloween Party extra lang griezelen in Park Tivoli. Het pretpark is op deze dagen tot 19.30 uur geopend en naast griezelig leuk entertainment (voor families met kinderen tot een jaar of 10) zijn de attracties ook geopend. 

 

Tot 17.00 uur kun je gezellig griezelen in het pretpark tijdens Happy Halloween. Vanaf 17.00 uur dwaalt de Bomenheks door het park en zij zal proberen iedereen te betoveren. Bomenfluisteraar Wout zal zijn uiterste best doen om haar te verslaan. 

Daarnaast je kunt een ritje door het Griezelbos maken met echte griezels en Tivoli wordt in vuur en vlam gezet tijdens een spannende vuurshow. Natuurlijk mogen kinderen t/m 12 jaar verkleed naar het park komen. 

 

Happy Halloween 

Op 5, 6, 12, 13 en 19 t/m 27 oktober 2024 kan je gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Naast de diverse attracties en speeltoestellen, kun je ook genieten van leuke Halloween-activiteiten geschikt voor jong en oud.

Zo heeft Bomenfluisteraar Wout de hulp van alle kinderen nodig om de vloek van de Bomenheks te verbreken (Tip: Neem een pen of potlood mee om de speurtocht van Wout op te lossen). Ook Tiffi en Toffi zijn aanwezig in het park voor een Meet & Greet. 

 

Tivoli’s Halloween Party

Ook tijdens de Halloweenparty zijn er heel wat activiteiten.

 

Bomenheks betovert het park

Ontmoet de Bomenheks bij de heksenketel op het park. Luister naar haar verhalen en maak een griezelige foto.

Aanwezig om 17.00, 18.00 en 19.00 uur

 

Wout, de Bomenfluisteraar

Bomenfluisteraar Wout heeft gezien dat de Bomenheks in het park aanwezig is en dat zij iedereen probeert te betoveren. Hij gaat zijn uiterste best doen om haar te verslaan en heeft de hulp van alle kinderen hard nodig. 

Aanwezig tussen 19.00 en 19.30 uur

 

Spectaculaire Acrobatiek

Lieselotte Diels, bekend van Belgium’s Got Talent, komt met een spectaculaire acrobatiek-act naar Park Tivoli. Tijdens de Halloween Party treedt zij driemaal op met iedere keer een andere show. Haar laatste show in het donker zal in het teken staan van speciaal LED acrobatiek.

Voorstellingen om 17.00, 18.00 en 19.00 uur

 


Griezels in het Griezelbos

De griezels uit het Griezelbos zijn tot leven gekomen door een brouwsel van de Bomenheks. De rit is nog nooit zo spannend geweest!

Tussen 17.30 en 19.00 uur

 

Live muziek

De avonden in ons park worden niet alleen griezelig, maar ook extra gezellig door de klanken van One Brass. Gewapend met zijn trompet laat hij alle bezoekers dansen op zijn muziek. 

Voorstellingen om 18.00 en 19.00 uur

 

De vloek van de Bomenheks

In de bossen van het park sluipt een heks rond, die mensen omtovert tot bomen. Gelukkig is daar Wout, de Bomenfluisteraar, die haar onheil weer ongedaan wil maken. Maar komt hij wel op tijd om Tiffi en Toffi te redden?

Voorstellingen om 17.30 en 18.30 uur

 

Ontmoet Wout & Tiffi

Tijdens een Meet & Greet kun je met Wout en Tiffi (en/of Toffi) op de foto!

Meet & Greet om 19.30 uur

 

Speurtocht van Wout

Een aantal van de flesjes van Wout is verdwenen. Waar ze zijn weet hij niet. Wout heeft alleen pagina’s uit een oud boek gevonden met daarop vreemde rijmpjes.

Ga in het park op zoek naar de flesjes, los de puzzels op en vertel Wout de juiste oplossing.

 

Vogelverschrikker

Door de toverspreuk van de Bomenheks is één van de vogelverschrikkers van boer Harm tot leven gekomen. 
Is ze eng, wil ze je bang maken? Of is zij alleen maar heel nieuwsgierig? 
Samen met jou probeert zij er achter te komen hoe het is om te leven als een echt mens. 

Voorstellingen om 17.00, 18.00 en 19.00 uur

 

Bron en foto: Amusementspark Tivoli