Walibi Rhône-Alpes verwelkomt de dappersten voor de nieuwe editie van WAAAlloween

Walibi Rhône-Alpes laat niet na om te innoveren voor deze nieuwe editie van WAAAlloween met de inhuldiging van een nieuwe scarezone waar je de Woodstock-familie zal ontmoeten: vijf sinistere personages die op de loer liggen in donkere containers en klaar zijn om degenen te terroriseren die Timber en de Woodstock Express durven te benaderen.

 

Net als voorgaande jaren nodigt het park de dapperste bezoekers uit om de deuren van de vier spookhuizen binnen te gaan. Dit zijn fort Alcatraz waaruit bezoekers moeten ontsnappen, Anaconda en zijn moerassige universum, ClownZ’Trofobia en zijn psychedelische omgeving en le Manoir oftewel het landhuis en zijn mysterieuze bewoners.

Nieuw in 2024: nieuwe kamers voor ClownZ’Trofobia en Le Manor die voor een nog meer angstaanjagendere ervaring zorgen.

Vastbesloten om bezoekers te laten sidderen, keert de beroemde Dr. Mystic terug met een verrijkt entertainmentprogramma geschikt voor alle leeftijden.

De nieuwe show Freaky Circus vindt driemaal per dag plaats in een grote tent, waar 450 mensen in kunnen. Vuurspuwers, koorddansers en andere podiumbeesten verzorgen hier een verrassende freak show.

Les Étranges, oftewel de groep vreemden dwalen door het park, achter elke hoek of attractie kan je oog in oog staan met Steampunk-personages, levende standbeelden en andere wezens.

WAAAlloween zou WAAAlloween niet zijn zonder pompoenen of heksen… Maak kennis met de verschrikkelijke Duo-Trouille: nieuwe personages verschijnen in het midden van het park, tot grote vreugde van de kinderen!

De onmisbare Mystic Show vindt nu plaats op een nieuwe locatie, passend bij het ego van de kwaadaardige Doctor! De showruimte van Plongeurs de l’Extrême zal worden getransformeerd om bezoekers meerdere shows per dag te bieden in een ruimte met 700 zitplaatsen.

Kinderen onder de 12 jaar hebben hun eigen activiteitenprogramma: een speurtocht om snoep te winnen, pompoen snijden, voor de meest creatieve en monsterlijke schminken. Maak je geen zorgen, de wezens zullen niet in hun buurt komen dankzij de anti-monsterbescherming die gratis wordt uitgedeeld.

Om Halloweendag te vieren vindt op 31 oktober een majestueus vuurwerk plaats om jong en oud een onvergetelijke herinnering te bieden.

 

Bron en foto: Walibi Rhône-Alpes