Vijf nieuwe horrorervaringen tijdens Halloween in Kolmården

Halloween in Kolmården vindt plaats op geselecteerde dagen van 5 oktober tot 10 november 2024. Tijdens deze dagen wordt het park omgetoverd tot een gezellige plek waar van alles te doen en te beleven is voor het hele gezin. Maar behalve gezelligheid zal er natuurlijk ook engheid zijn.

 

Dit jaar is het enger dan ooit in het park tijdens Halloween, er openen namelijk vijf nieuwe Horrorervaringen. Een vuurspuwende draak, geesten en kraaien wachten de bezoekers op.

 

Spookhuizen

 

Drakskogen (nieuw)  – Diep in het bos leven de vuurspuwende draken van de Crow Mistress, bewaakt door de belangrijkste drakentrainer van het koninkrijk. Bij het vallen van de avond hoor je hun krachtige vleugelslagen en wordt de lucht verlicht met gloeiend vuur. Durf jij het bos in?

 

Pumpafarmen (nieuw)  – Nadat de kwaadaardige Kraaienleidster koningin Ylva versloeg en grote schade aanrichtte in Pumpania, is koningin Ylva verhuisd naar een ander deel van het park. Daar kun je grappige personages ontmoeten, deelnemen aan danswedstrijden en de Pumsaken Hut bezoeken.

 

Spökstaden (nieuw)  – Vriendelijke geesten die van spelletjes en kattenkwaad houden, wonen in het gloednieuwe Spökstaden. Kom langs om te dansen in een griezelige spookdisco, los spookpuzzels op en krijg griezelige make-up.

 

Crow Valley (nieuw)  – De Crow Mistress is terug, wreder dan ooit. Sinds ze de Pompoenkoningin Ylva heeft verslagen, regeert ze met ijzeren vuist en verspreidt ze duisternis waar ze gaat. Hoor je het gekras van kraaien en voel je een koude windvlaag? Dan weet je dat de Crow Mistress dichtbij is.

 

Mirjam’s Äventyrsstig (nieuw)  – Naast Crow Valley ligt een geheim bos waar prinses Mirjam zich verstopt. Hier maakt ze plannen om de Crow Mistress te verslaan en van Pumpania weer het machtigste koninkrijk te maken. Kun jij haar hierbij helpen?

 

Informatie

Omdat het aantal bezoekers beperkt is, moeten alle tickets vooraf online worden gekocht.

 

Bron en foto: Themepark Central, Kolmården