Twee nieuwe horrorervaringen in Gröna Lund tijdens Halloween

Het is herfst, dat betekent Halloween bij Gröna Lund. De tijd dat het park verandert in een griezelig en gezellig paradijs waar je kunt genieten van horrorhuizen, attracties en enge personages. Als je niet van horror houdt, kun je het gezellig maken tussen pompoenen en andere herfstversieringen. Dit jaar wachten twee nieuwe spookhuizen op de bezoekers.

 

Vanaf 11 oktober 2024 wordt het weer griezelig in Gröna Lund, want dan begint het Halloweenseizoen. Nieuw dit jaar zijn de twee horrorattracties Zombiesta en I en mördares huvud.

 

Spookhuizen

 

Nieuw: Zombiesta:

Stel je voor dat je een restaurant binnenstapt waar elke gast wordt omgetoverd tot een deel van het menu terwijl ze keukenpersoneel ontmoeten dat niet alleen het eten bereidt, maar er ook op jaagt. De smalle gangen, de claustrofobische sfeer en de macabere gerechten die geserveerd worden, maken van elke stap in dit horrorhuis een strijd om te overleven.

Het begon allemaal met een simpele hoest van een man tijdens een familiediner, en in slechts 13 minuten en 48 seconden was het hele restaurant getransformeerd. Eén voor één werden de gasten ziek. Niemand wist het zeker. Maar het gerucht gaat dat een van de familieleden wist te ontsnappen.

De vraag is: hoe lang kunnen ze overleven in deze gevaarlijke, besmette omgeving? Durf jij het uit te zoeken?

 

Nieuw: I en mördares huvud (in het hoofd van de moordenaar):

Dankzij een nieuwe technologie kun je de gedachten horen die zich in het hoofd van een moordenaar bevinden. Deze technologie leidde tot fascinatie maar ook een sterke controverse.

Ethiek, moraliteit en integriteit zijn in twijfel getrokken en hebben de wetenschappelijke wereld geschokt met dit experiment, waarin je een uniek inzicht krijgt “in het hoofd van een moordenaar”. De toekomst van deze sonische innovatie is onzeker en stuit op grote weerstand onder onderzoekers, maar desondanks heb je nu een unieke kans om de ware gedachten van een moordenaar van dichtbij te horen.

 

Olustiga Huset:

Toen meester Makaber het circusbedrijf erfde, wilde hij het lucratiever maken. Onderweg liet hij de dieren in verschillende steden los. Tijdens een reeks tragische, onverwachte ongelukken kwamen alle artiesten om, behalve de clowns. Het enige dat Meester Macabre bewaarde waren hun kooien. Nu reizen ze door het land en bezetten ze verschillende gebouwen met steigers en dekzeilen. De clowns worden gedwongen te werken en proberen slachtoffers te vinden. Als ze erin slagen iemand te vermoorden, ontsnappen ze aan de martelingen van de nacht en worden ze beloond met grote hoeveelheden suikerspinnen.

 

Sekten:

Midden in de woestenij, ver van de bewoonde wereld, in een oud verlaten huis, heeft een boeiende en autoritaire leider een groep toegewijde leden verzameld, voor het leven gebrandmerkt met het occulte symbool van de sekte op hun lichaam. Samen aanbidden ze duistere krachten om een ​​oude demon naar de plek te roepen, in de overtuiging dat dit hen onbeperkte macht en eeuwig leven schenkt. Om de demon uit de onderwereld te lokken zijn offerrituelen nodig waarbij onschuldige mensen en hun zielen worden opgeofferd. Maar wat niemand weet is dat als de demon eenmaal uit de duisternis is opgewekt, er niemand meer is die hem kan tegenhouden.

 

House of Even Worse Nightmares

Het vaste spookhuis House of Nightmares wordt nog enger.

 

Horrorparade

Tijdens de dag trekt een horrorparade vol kwaadaardige wezens door het park.