Traumland blijft dit jaar langer open om voor het eerst Halloween te vieren

Het Duitse pretpark Traumland, voorheen gekend als Traumland auf der Bärenhöhle, zal dit jaar voor het eerst haar seizoen verlengen. Het park zal namelijk in navolging tot vele andere parken een familievriendelijk Halloween gaan aanbieden.

 

In principe zou Traumland het seizoen afsluiten begin oktober, maar men heeft nu beslist om nog te openen op elke vrijdag, zaterdag en zondag tot het einde van oktober. Het park zal op deze dagen een familievriendelijk Halloween evenement organiseren.

Het park vertelt dat parkmascottes Hanni Banni, Sini Bini en Hansi een park zonder kindergelach niet kunnen missen na een lente en zomer vol regenwolken en zelfs sneeuw. Daarom kunnen bezoekers negen extra dagen genieten van het park, dat dit jaar de nieuwe achtbaan Wichtelexpress opende.

Het park belooft een kleurrijk evenement vol spannende avonturen. Wie verkleedt komt, krijgt een kaartje waarmee men een mooie prijs kan winnen. Houders van een abonnement kunnen dit ook langer gebruiken tijdens deze dagen.

 

Bron en foto: Traumland